6 juli 2018 Uruguay Frankrike Speltips

Speltips, Frankrike – Albanien 15/6: Griezmann vs Giroud!

EM-värdnationen Frankrikes nästa hinder står Albanien för – och då investerar vi på Spelbloggare.se i ett finfint specialspel till 2,20 x insatsen.

Det satt långt inne, men Dimitri Payets fantastiska balja i slutminuterna mot Rumänien innebar att Frankrike plockade tre friska pinnar i EM-premiären – och nu sitter de i förarsätet i jakten på slutspelsbiljetterna.

I kampen om förstaplatsen håller Schweiz däremot jämnt strå. De knep även de tre pinnar – mot just Albanien. Ett mål redan i den femte matchminuten blev också det enda, men trots att Albanien hade en man mindre i över halva matchen vaskades flera fina möjligheter till att kvittera fram. Den andra halvleken ska de sannerligen ha beröm för och trots tappet har sannolikt skrällhoppet inför den här fajten ökat något.

Ett stort minus för Albanien är ett en av deras mest namnstarka spelare i mittbacken Loric Cana är avstängd efter sitt röda kort senast. Hur ska han kunna ersättas?

Spel på match i matchen

Vi finner stort intresse i ett specialspel med fokus på Frankrike.

Och det handlar om en liten ”match i matchen”. Antoine Griezmann mot Oliver Giroud – vem avlossar flest skott på mål, undrar vi?

Matchbilden känns rätt klar på förhand. Frankrike ska styra och ställa med järnhand medan Albaniens uppgift är att täta till ytorna, upprätta försvarsbussen och försöka kontra effektivt. Detta talar i sin tur för att Frankrike kan komma att behöva komma runt på kanterna, snarare än att spela i djupled eftersom det blir så tajt framför straffområdeslinjen.

Vem som då är spelaren i fokus är förstås – Giroud. Arsenalanfallaren är en straffområdesspelare deluxe; stark i luften och hittar ofta rätt ytor. Griezmann är mer av en djupledsspelare och här kommer han sannolikt vara en av de som ska motta inspel mot just Giroud.

I premiären avlossade Griezmann två avslut, varav båda hamnade utanför målramen. Giroud? Fyra skott, två på mål och ett av dem i. 2-0 i den statistiken, avslut på mål, för Giroud då med andra ord.

Oliver Giroud fler skott på mål än Antoine Griezmann spelas till 2,20 x insatsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Giroud fler skott på mål än Griezmann
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 15/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 79%
X: 15%
2: 5%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 48%