Frankrike Luxemburg 3 september

Speltips, Frankrike – Bulgarien 7/10: Det luktar kross…

”Les Bleus” hoppas bjuda deras supportrar på en trevlig förfestunderhållning när de ställs mot Bulgarien i VM-kvalet under fredagskvällen. Vi tror stenhårt på fransmännen här och försöker dubbla insatsen med ett spel till deras favör.

Premiärerna var stora besvikelser.

Grupp A:s enda vinnare hittills är ändock Bulgarien – som tack vare ett mål i den 92:a minuten lyckades vinna med 4-3 över blåbärsnationen Luxemburg, på hemmaplan. Tre pinnar är väl det som räknas, men att släppa in tre baljor mot ett motstånd av den kalibern höjer förstås en hel del frågetecknen.

Frankrike i sin tur, de lyckades bara spela oavgjort, 0-0, borta mot Vitryssland trots massiv dominans. Skottstatistiken ”vann” man 24-2 och den på mål med 10-0, vilket är talande siffror för hur matchbilden utvecklades. Saknades bara målet.

Vinner båda halvlekar

Undertecknad har inte mycket positivt att nämna om Bulgarien – de har en åldrande trupp, saknar stjärnor och håller för ärlighetens skull inte alls bra nivå.

Tre insläppta mot Luxemburg är talande för detta. En trött backlinje är vad som ställs ut; det saknas såväl fart som kvalitet. Kanske framförallt det förstnämnda.

Med normal utdelning hade Frankrike skickat in minst två-tre baljor i premiären mot Vitryssland och att möta dem nu är usel tajming; med revanschlusta och väntan på en proppen ur-effekt. Det handlar om att få fart på målskyttet och vi tror att fransmännen kommer röja framåt – i anfall efter anfall.

Det finns ett solitt djupledsspel, snabba och kvicka spelare i Frankrike. Att Bulgariens trötta backlinje kommer få det tufft är att underdriva…

Frankrike att vinna båda halvlekar spelas till dubbelt betalt hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Frankrike att vinna båda halvlekar
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 7/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 87%
X: 11%
2: 4%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%