Speltips, Frankrike – England U19 12/7: Grupp B tar klivet in i hetluften

Spelbloggare Publicerat: 11 July 2016

Ett EM har avslutats – ett annat påbörjats. Grupp A i U19-pojkarnas mästerskaps första runda är spikad och vi tar oss vidare till den andra gruppen, grupp B, och matchen mellan två talangfyllda nationer – Frankrike och England. Var hamnar pinnarna?

Grupp B består av följande nationer:
Kroatien
Holland
Frankrike
England

Favoriterna att plocka slutspelsplatserna? Givetvis dessa nationer – och vinnaren här, i en match som oddssättarna menar ska vara nära på fifty-fifty, axlar således det stora favoritskapet att lösa den åtråvärda förstaplatsen, vilken innebär enklare motstånd – tvåan i grupp A – väl i slutspelet.

Frankrike snäppet vassare?

Varken Frankrike eller England förlorade en enda match i kvalet hit – och nu ska väl en av de sviterna brytas, väl i mästerskapet?

Har följt kvalet lite smått och om vi tittar på det motstånd Frankrike värjt undan, är det klart mer namnstarkt än Englands dito. Frankrike löste dessutom tre vinster av tre möjliga i den avslutande gruppspelsrundan, utan ett enda insläppt mål.

England toppade – och avslutade – kvalet med en imponerande 2-0-vinst över Spanien, men hade dessförinnan inte varit speciellt övertygande i deras prestationer, mot motstånd av blandad kaliber.

Under det förra årets kval till det europeiska mästerskap i Grekland vann Frankrike över just England med två mål mot ett.

Oddsen är inte superlockande, knappast någonting man skickar in hus och bil på, men vi har ändå svårt att se Frankrike förlora den här matchen och spelar dem med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till 1,80 x insatsen hos Bet365. Öppna ett konto hos dem och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Frankrike draw no bet
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:15, tisdag 12/7
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: