Frankrike Luxemburg 3 september

Speltips, Frankrike – Irland 26/6: Stabil värdnation

Slutspelet i EM 2016 fortsätter. Värdnationen Frankrikes nästa uppgift är Irland i åttondelsfinal på Parc Olympique Lyonnais. Slutar det i en stabil vinst?

Pressen på Frankrike var stor inför mästerskapet på hemmaplan – och inte har de hållit för den, även fast förstaplatsen i grupp A löstes före Schweiz, Albanien och Rumänien. Mot de två sistnämnda blev det vinster tack vare sena baljor och matchen mot Schweiz slutade oavgjort. Maskineriet har hackat rejält. Kan man steppa upp nu när slutspelet startar?

Irland har faktiskt överraskat en del på undertecknad. Premiärfajten mot Sverige slutade oavgjord, 1-1, men där borde tre pinnar ha kammats in. Därefter; bottennapp mot Belgien, innan en lika oväntad som imponerande 1-0-vinst över – förvisso redan slutspelsklara – Italien.

Kortfattat; en besvikelse mot en positiv överraskning.

Värde i spelen till Frankrikes favör

Men nu när det vankas slutspel, då brukar de stora jättarna växla upp – och Frankrike, fyllt av stjärnor, ska väl bara lösa det här inför hemmapubliken? Det ska skilja flera nivåer allt som allt och det finns en helt annan udd i Frankrike.

Framförallt saknar Irland, som är kollektivt starka, spelare som kan stå för det lilla extra i offensiv väg. Nu ska vi inte underdriva vikten av Irlands prestationer i gruppspelet, men att ställas mot ett redan slutspelsklart Italien var en tacksam uppgift.

Nu höjs nivån på motståndet; ett Frankrike med allt att bevisa.

Därtill är Stephen Ward ett osäkert kort för Irland. Ett betydande avbräck, om han nu skulle missa matchen.

Nu ser siffrorna på spelen till Frankrikes favör kanske inte jättesexiga ut, men visst ska det ändå finnas lite värde i dem?

Frankrike -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,85 x insatsen hos Betrally.

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 26/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 68%
X: 24%
2: 10%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 65%