27 mars 2018 Rumänien Sverige Speltips

Speltips: Frankrike – Sverige 11/11: Blir det att bekänna färg?

Ett oddsdropp till trots – värde finns kvar på spelen till Frankrikes favör när Sverige besöker dem på Stade de France i VM-kvalet. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här.

Sveriges bästa bonusguide: Ladda upp spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni spelbolagens bästa bonusar just nu.

Gruppfinal. Frankrike på sju pinnar, Sverige dito när tre matcher är spelade. Två vinster och ett kryss vardera, alltså.

Givetvis är poängen på spel av betydelse, för Sveriges del att i första hand hålla Holland på efterkälken – men är det verkligen här pinnarna ska trilla in för Janne Anderssons mannar? Det är trots allt ett av Europas absolut största och maktfulla fotbollsland på andra sidan.

Frankrike har utvecklats enormt de senaste åren och även om det ”bara” blev en andraplats i sommarens EM på hemmaplan, visade man vid upprepande tillfällen vilken klass truppen besitter. Ett 0-0-kryss borta mot Vitryssland har följt upp vinster över Bulgarien och Holland. Lite bitter eftersmak efter det första, men plumparna kommer – även för de bästa.

Annat för Sverige, som efter att Zlatan Ibrahimovic och flera ur de senaste årens stomme blivit avtackade för deras tjänster i landslaget, är i ett generationsskifte. Det var med enormt flyt som man löste en pinne hemma mot Holland i kvalpremiären och därefter blev det en knapp bortavinst över Luxemburg, som sedan avlöstes av en kross av ett mediokert Bulgarien.

Frankrike klasserna bättre

Dessvärre borde Frankrike bli minst ett par nummer för stora för Sverige – ett Sverige som dessutom är svårt skadeskjutet.

På den här nivån blir det lite väl svårt för Sverige. Nåväl, det finns en hel del talang i den svenska truppen, men Frankrike är flera klasser bättre över hela banan, alla positioner. Världsklasspelare mot sådana som, de flesta, är rätt anonyma – om än är ute i Europa och spelar.

Vi fick ju se vilken nivåskillnad det var i premiären – och det var på hemmaplan, mot ett Holland helt under isen; 1-1 kunde lösas med en rejäl dos tur. Och nu höjs nivån ännu ett par snäpp.

Dessa avbräck vi nämnde är på; Mikael Lustig, Martin Olsson och Marcus Berg. Givna startspelare och den sistnämnda är det i särklass största hotet som finns offensivt. Det målsinne han besitter, har inte de potentiella ersättarna. Blir svårt att hota framåt.

Proppen ur – 3-0?

Frankrike att leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas (1/1) spelas till 1,80 x insatsen hos “>Ladbrokes (1 000 kr bonusspel).

Visst ni förresten att nya kunder hos Unibet får ett freebet värt hela 250 kronor på denna match? Klicka här för att läsa mer om kampanjen.

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 11/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 17%
2: 6%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%