Speltips, Freiburg – Wolfsburg 5/11: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 3 November 2016

Lördagens kanske bästa spel hittar vi i Bundesliga och från matchen mellan Freiburg och Wolfsburg på Schwarzwald-Stadion. Oddssättarna menar att det ska vara nära på fifty-fifty – en värdering vi inte köper överhuvudtaget.

Från andradivisionen – till att briljera i den förstaditot. Som bottentippade har Freiburg istället, nio matcher in i serien, skrapat ihop 15 pinnar och är med det placerade på en finfin åttondeplats och till Europaplatsområdet har man så lite som två. Glappet ner till den negativa kvalplatsen? Hela nio. Det blåser varma vindar…

Och en ännu större besvikelse än Freiburg är en succé – är just Wolfsburg. Faktum är att de hittas på den där nämnda kvalplatsen, med så lite som sex poäng hopskrapade på nio matcher och då är det ändå en klubb som är tippad att slåss om de europeiska biljetterna. Allt annat, en besvikelse.

Freiburg borde vara klara favoriter

En del av Wolfsburgs plattfall kan förklaras i den välfyllda skadelistan, med såväl bredd som spetsspelare. Nu även lite osäkra besked runt keepern Koen Casteels, som är lite småsjuk, status. Och skadesituationen i övrigt är inte förbättrad till nu heller.

Så vad talar för att det skulle vända nu, precis före uppehållet?

Wolfsburg har inte vunnit sedan premiären och har 0-3-5 i resultatraden därefter. Nu har tre nederlag i följd radats upp och på bortaplan är man dessutom, även sedan tidigare, erkänt svaga. Brukar vara hemma som pinnarna trillar in.

Freiburg övertygar i match efter match, i synnerhet på hemmaplan där det blivit fyra vinster av fyra möjliga. Spelar en smart fotboll, anpassat till det möjligen tunna materialet och av prestationerna att döma är man absolut förtjänta av den plats de har på den övre tabellhalvan.

Freiburg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till de sinnessjuka 1,95 x insatsen som dukas ut av Bet365, som också streamar matchen (1 000 kronor i välkomstbonus!). Värdegränsen sätter vi vid siffror runt 1,70x, så här är det bara att slussa in polletterna!

Speltips:

Speltips: Freiburg +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 5/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: