Speltips Fulham Cardiff 10 juli 2020

Speltips, Fulham – Newcastle 5/8: Championship-premiären är här!

Championship har premiär. Kalaset rivstartar på Carven Cottage, varifrån Fulham välkomnar seriefavoriten Newcastle. Oddssättarna och marknaden ställer ut ”The Geordies” som klara favoriter – är det befogat?

Från att ha trillat ur Premier League med buller och brak, ska Newcastle påbörja resan tillbaka till finrummet och vid rodret står alltjämt Rafael Benítez, med ett förflutet i klubbar som Liverpool, Chelsea och Real Madrid.

Är han mannen som ska fixa det här? Spelbolagen – samt experter och annat insatt folk – ger dem i alla fall goda möjligheter till det…

Fulham har huserat i Championship några år på raken nu; en rätt anrik klubb med en hel del erfarenhet från Premier League. Guldåren är det långt ifrån just nu och de två senaste åren har man fått tampas på den undre tabellhalvan här i andradivisionen. Under fjolåret blev det en blek 20:e plats, dock med ett rejält glapp till bottentrion.

Med andra ord lär målsättningarna för respektive klubb se rätt annorlunda ut – Fulham med siktet att stabilisera sig i mittenskiktet av tabellen och Newcastle med siktet på att ta klivet tillbaka till finrummet omgående.

Premiärer och skrällar – en lyckad kombination

Nåja, att Newcastle är den bättre parten är tveklöst – men när ett lag presenteras som såhär pass stor favorit i en bortamatch i Championship brukar det finnas anledning till misstänksamhet. Nu? Nja

De kanske inte kan ses som ett brödgäng, Fulham, och defensiven är förstärkt – välbehövligt! – men istället kan frågan; vems fötter ska målen komma från? Ross McCormack och Moussa Dembele, som tillsammans stod för 36 mål under fjolåret, har lämnat.

Newcastle har en namnstark trupp, utan tvekan den bästa i Championship, och stod upp starkt under försäsongen – förlorade faktiskt inte en enda match. Stora rockader i truppen, men spelarna verkar ju redan ha hittat varandra.

Premiärer och skrällar, de brukar, som ni säkert vet, vara en stark kombination – men här är det absolut motiverat att lämna förtroendet i Newcastles händer.

Den raka tvåan spelas till 2,05 x insatsen hos Mybet, som ni via oss får en unik välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Newcastle vinner, rak tvåa
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 5/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 28%
2: 49%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%