25 september 2016 GAIS Ljungskile

Speltips, GAIS – Ljungskile 25/9: Målpolletter investeras!

Mitten möter botten i Superettan. GAIS bjuder in tabelljumbon Ljungskile till Gamla Ullevi i en match som vi tror kan bli en underhållande historia. Målpartaj?

GAIS har växt under hela spelåret och studsat upp till en sjätteplats efter veckor av upprepande positiva resultat; vinster som avverkat kryss; 5-4-0 i Superettans formrad. Med det är man en av seriens formstarkaste part – men det är lite sent ute och de allsvenska biljetterna är utan räckhåll, åtminstone i praktiken.

Verkligheten är en annorlunda för Ljungskile, som på flera håll och kanter var tippade på den övre tabellhalvan, och just nu hittas de på jumboplatsen med så lite som 17 inspelade pinnar på 24 matcher. Upp till kvalområdet skiljer tre poäng och till säker mark åtta. Det är extremt förvånande med deras rådande situation och visst ska väl en kvalplats lösas? Bottenkonkurrenterna runtom ska och bör hålla sämre standard.

Gästerna har Petter Björlund, Ken Fagerberg, Lord Ofosuhene och Yussif Chibsah avstängda.

Målpotential!

Visst ska GAIS ses som stora favoriter här, men Ljungskiles chanser – åtminstone till mål – ska inte underskattas.

I ett par av Ljungskiles senast matcher har man varit förtjänta av mer än som lösts. Den senaste vinsten kom för tio matcher sedan – mot just GAIS. Däremot har man målat, precis liksom motståndarna, i fem raka matcher.

På hemmaplan spelar GAIS en offensiv och frejdig fotboll. Tre raka har bjudit på mål åt båda håll – resultaten: 3-3, 1-1 och 5-1 – och det senaste kom borta mot nästjumbon Ängelholm. Fantastiskt fin prestation, ur offensiv synvinkel.

Defensiv balans tappar LSK framförallt i avbräcket på Yussif Chibsah. Blir också ett mer framåtlutat miffält?

1,87 x insatsen får vi för att det ska målas åt båda håll och det investeras i. Bethard är platsen och hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 25/9
TV:   (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 47%