25 september 2016 GAIS Ljungskile

Speltips, GAIS – Varberg 25/7: Målpolletter investeras

Måndagen bjuder på en match från Superettan – mellan GAIS och Varberg, på Gamla Ullevi. Gästernas defensiva och kollektiva styrka kan säkert ställa till det för göteborgarna och vi landar i en slutsats på målmarknaden.

Formstarkt möter formsvagt – sexan mot elvan, med nio pinnar som skiljer dem åt.

GAIS fortsätter vara en besvikelse och har trots en, på pappret, stark trupp i Superettanmått mätt inte kunnat utmana om de allsvenska biljetterna. Inte en enda av de sex senaste matcherna, fyra kryss och två förluster, har vunnits och nu är avståndet ner till kvalplatsen mot Divison 1 på inte mer än tre pinnar.

Gästerna är uppe och tampas i en annan del av tabellen – toppen. Som sexa kan de, vid händelse av en vinst, kliva upp till fjärdeplatsen med en pinne från tredjeplatsen och tre från direktbiljetterna till Allsvenskan. Det är klart bättre än vad som väntades från detta Varberg…

James Sinclair, avstängd, är out för GAIS. Annars inte mycket att rapportera på truppfronterna – klara besked har inte lämnats i skrivandets stund.

Underspelet närmast till hands

Succéreceptet för Varberg? Den närmast sjukligt disciplinerade försvarsspelet – det fantastiskt helgjutna kollektivet. Bara ett enda mål har släppts in på de sex senaste matcherna, fem vinster och ett kryss.

Framåt behöver de därför inte direkt sprudla, Varberg. Åtta av de nio senaste matcherna har klivit under 2,5 mål och det är klart anmärkningsvärt.

GAIS, som är ur form, ska försöka styra och ställa på Gamla Ullevi – och det med en avtrubbad udd. Den vinstfria streaken är på sex bataljer och det har blivit färre än tre mål i fem av dessa. Givetvis kommer tempot försöka trappas upp, men Varberg har alla instrument för att sänka det; sätta käppar i hjulen för motståndarna.

Under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid exakt två – spelas till 1,90 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30, måndag 25/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 30%
2: 31%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 49%