Speltips, Genoa – Palermo 18/12: Fritt fall för tabelljumbon

Spelbloggare Publicerat: 17 December 2016

Hemma- och formstarka Genoa har siktet uppåt i tabellen, precis liksom tabelljumbon Palermo. Under söndagskvällen möter de varandra och då slussar vi in polletterna på ett handikappspel.

Mitten mot… botten.

Det blåser positiva vindar runt Genoa, som nu studsat upp till tiondeplatsen i Serie A. De stod för en finfin prestation senast, hemma mot Fiorentina, och vann med ett mål mot nollan. Försvarsspelet klickade utmärkt. En hel del upp och ner – hemma trillar pinnarna in bra, medan bortaspelet varit rentav värdelöst.

Hopplös situation för Palermo. Tränarbyten hit, tränarbyten dit – utan effekt. Eugenio Corino kom in på posten för ett par veckor sedan, och i den inledande matchen stod de för en oerhört stark prestation, men det blev ändå 1-2 i baken efter en sen baklängesbalja. Tillbaka på ruta ett var man senast när Chievo kom på besök till Stadio Renzo Barbera och förlustsiffrorna skrevs 0-2.

Leonardo Pavoletti är det enda avbräcket för Genoa medan Palermo har Giancarlo Gonzalez och Slobodan Rajkovic borta.

Toppchans för Genoa

Här stinker det – hemmavinst. Oerhört svårt att se det sluta på annat sätt.

Genoa är i harmoni och står stärkta av deras fantastiska hemmaspel – inte en enda match detta spelår har förlorats och bland andra Juventus och Fiorentina besegrats. Stabil insats mot de sistnämnda senast.

Går att sitta och diskutera om Genoas styrkor – men framförallt handlar det om hur usla Palermo är och varit på sistone.

Gästerna är extremt splittrade och inte ett skvatt fungerar i klubben. Tränarbytet fick inte effekt och 0-2 i baken mot Chievo var en käftsmäll. Nio raka förluster är uppradade i seriespelet och extremt lite talar för att kontraktet ska kunna räddas för jumbon.

Här ska Genoa ha toppchans på tre färska pinnar…

Genoa -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid förlust med ett mål – spelas till 1,98 x polletterna hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Genoa -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 18/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: