12 oktober 2018 Österrike Nordirland speltips uefa nations league

Speltips, Georgien – Österrike 5/9: Kan EM-fiasko bli till VM-succé?

Ett revanschlystet Österrike kliver in i VM-kvalet som rätt svala efter sommarens EM-fiasko. Premiärmotståndet står mediokra Georgien för – kan då tre pinnar inkasseras?

Ett utmärkt utfört EM-kval – ändå blev det ett totalt fiasko för Österrike, som var tippade att kunna utmana om medaljerna, åtminstone nå en bit i slutspelet. Förluster mot Island och Ungern samt kryss mot Portugal bäddade dock för en plockad sistaplats. Räkna med en enorm revanschlust.

Georgien är klart mindre namnstarka än motståndet här och får ta match för match här i kvalet; att lösa en biljett till mästerskapet är alltför mycket begärt. Landslaget håller bättre kvalitet än de minsta blåbären i Europa, men när nivån skruvas upp har de sällan en chans.

Gruppspelsmotståndarna för dessa två är Irland, Serbien, Wales och Moldavien. Kommer bli en oerhört intressant strid om första- och andraplatsen. Det är långtifrån brödmotståndare som Österrike har att tampas med.

Klart spelvärde

Oddssättarna verkar ha reagerat hårt på Österrikes EM-fiasko och att vi erbjuds över dubbelt för att de ska vinna över ett mediokert Georgien är bara att tacka och ta emot för.

Österrike har trots allt en klasstrupp med spelare som Marko Arnatovic, Marc Janko och framförallt David Alaba. Vi fick se vilken nivå de besatte i EM-kvalet, där exempelvis Ryssland och Sverige städades undan enkelt i kampen om förstaplatsen.

Värden, då? De spelade senast för tre månader sedan och lyckades faktiskt vinna en vänskapsmatch mot Spanien, men var då helt utspelade. Dagarna dessförinnan; 1-5-torsk över Rumänien och 1-3 i baken mot Slovakien.

Det ska helt enkelt skilja flera klasser här och undertecknad är väldigt förvånad över de oddsen som dukas ut på spelen till Österrikes favör.

Valet av spelobjekt? Den raka tvåan till 2,05 x insatsen hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Österrike vinner, rak tvåa
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, måndag 5/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 24%
X: 29%
2: 49%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 61%