Speltips, Gibraltar – Belgien 10/10: David mot Goliat

Spelbloggare Publicerat: 9 October 2016

Gibraltar, den pyttelilla blåbärsnationen, kämpar för fullt med att hålla nere siffrorna i match efter match, men när formstarka och offensivt sylvassa Belgien kommer till Estádio Algarve tror vi att en rejäl utskåpning kan vara att vänta.

Grupp H – botten mot toppen.

Den stora favoriten är förstås Belgien och de tippas bli ohotade tabellettor och således lösa direktbiljetten till världsmästerskapet 2018. En sprudlande start har de också fått; två vinster av två möjliga – över Cypern och Bosnien. Den samlade målskillnaden? Galna 7-0.

Och ja, nu kommer en tredje rak vinst komma. Det är bara att checka av 1X2-oddsen, vilka visar på den extrema skillnaden mellan parterna – 81,00-41,00-1,01. Flera bookies ställer inte ens ut odds på den raka tvåan.

Blåbärsnationen Gibraltar, geografiskt som fotbollsmässigt, kämpar på med det tunna material de har. Det blir i princip alltid stortorskar så fort nivån på motståndet höjs, men senast i mars löstes ett kryss när man ställdes mot Liechtenstein i en vänskapsfajt.

Utskåpning att vänta

Lite rotation kommer vi säkerligen få se från Belgiens sida inför den här matchen, men det är trots allt världsklasspelare som kommer ställas mot rena amatörer.

Ser vi till Gibraltars inledande kvalmatcher, har de förlorat med 1-4 mot Grekland och 0-4 mot Estland. Inte alltför katastrofala resultat, men nu höjs nivån ytterligare flera nivåer till. Och Belgiens stjärnor ser förstås möjligheten att spetsa till formen lite.

Målformen, den är också riktigt bra för Belgien. Tre baljor mot Cypern och fyra mot Bosnien. Ja, det här är ju upplagt för kross…

Belgien -5,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst sex baljors marginal – testas till 2,05 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i bonus hos här! Linan känns korrekt, men visst är oddset lite i överkant? Värde i alla fall tio punkter neråt?

Speltips:

Speltips: Belgien -5,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 10/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: