Speltips, Haiti – Peru 5/6: Klasskillnad ska råda

Spelbloggare Publicerat: 3 June 2016

Blåbärsnationen Haiti ska försöka ställa till det för Peru när de premiärspelar i Copa America – men klarar de av det? Vi är ytterst tveksamma till det.

Är Haiti Copa Americas sämsta fotbollsnation? Oddsen vill i alla fall påpeka det – och vi stämmer in i kören. Oddsen på att de skulle vinna alltihop betalar 1001,00 x insatsen medan Bolivia, som anses ha näst minst chans, är nere på hälften av det. Visar på den stora nivån som skiljer dem åt från toppen. Men å andra sidan; kan Leicester vinna Premier League, så…

Det var tack vare en knapp 1-0-vinst över Trinidad och Tobago som Haiti kom hit – för första gången någonsin.

Peru var en fenomenal skräll i förra årets Copa America och nådde ända till semifinalen och plockade sedermera tredjeplatsen efter att ha värjt undan Paraguay i bronsfajten. Faktum var att man var nära att nå till finalen efter att ha stått upp starkt mot Chile och endast förlorat med uddamålet trots en man mindre i 70 minuter.

Peru vinner klart

Nej, det ska helt enkelt råda klasskillnad här. Förvisso premiär och Haitis första match i Copa America – räkna med att de är superhajpade – men Peru ska vara så pass mycket bättre att de bör vinna det här bekvämt.

Nu har Peru inte alls nått upp i nivå i VM-kvalet där de är extremt illa ute i jakten på en mästerskapsbiljett, men med fjolårets fina Copa America i bakhuvudena på spelarna bör de kunna steppa upp här.

Inför turneringen, som uppvärmning, har Peru städat undan två mindre fotbollsnationer i Trinidad och Tobago (4-0) samt El Salvador (3-1). Haiti spelade, som nämnt, oerhört jämnt mot de förstnämnda och vann ”endast” med uddamålet för några månader sedan.

Var de tre pinnarna hamnar ska det inte råda någon tvekan om överhuvudtaget. Om Peru vinner med marginal? Mycket möjligt. De spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till dubbelt betalt och det är i klar överkant. Oddsdropp att vänta?

Speltips:

Speltips: Peru -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot söndag 5/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: