22 juli 2017 Halmstad Sundsvall

Speltips, Halmstad – Örgryte 19/9: 1X2-tecken plockas ut

Halmstad jagar den allsvenska drömmen och när ett svajigt och skadeskjutet Örgyte kommer på besök till Örjans Vall stinker det hemmavinst. Finns värdet där?

Toppstriden, framförallt om andra- och tredjeplatsen, är extremt intressant i Superettan. Sirius ser ut att bli etta – dock skulle ”bara” fyra pinnar skilja dem åt om HBK vann här – och i och med såväl AFC United som Dalkurd, trean och fyran, kryssade i den här omgången har Halmstad chansen att skutta ifrån i racet om direktbiljetten till det svenska finrummet.

Om Halmstad skulle förmå att vinna den här matchen, då skulle avståndet ner till de nämnda konkurrenterna öka till fyra respektive sju poäng. Konkurrenterna nedan dem ska inte kunna hota om en plats i topp två.

Gästande Örgryte är i en mindre tacksam, men alltjämt rätt bekväm position. Det ser, som väntat, bli en plats i ingenmansland, mittenskiktet av tabellen, och just nu har man fem pinnar ner till Syrianska på en av de två kvalplatserna som leder neråt i seriesystemet – dessutom med en match mindre spelad. Det ska väl inte kunna tappas in med åtta matcher som återstår?

Ettan välsmakande

Här kan vi inte annat än att skicka in polletterna på hemmavinsten – andra spel till Halmstads favör kan förvisso också rekommenderas.

På hemmaplan är Halmstad löjligt starka och faktum är att endast en match förlorats på Örjans Vall detta spelår, 8-2-1 i resultatraden. Nu kommer de från en 2-2-match mot Åtvidaberg inför hemmapubliken, men sådana plumpar kommer med jämna mellanrum.

Värden har fortfarande en del frånvaroproblem, men ändå hanterat situationen. Nu saknas dessutom mittbacken tillika kaptenen Fredrik Liverstam, avstängd. Stort avbräck!

Men inte är situationen bättre för Öis… De saknar också deras kapten, George Mourad, och med det avbräcket finns bara ett alternativ tillgängligt i anfallet eftersom Dardan Mustafa och Martin Mutumba är skadade sedan tidigare.

Det här blir en lite för svår uppgift för ett frånvaroskjutet Öis och vi spelar alltså den raka ettan, Halmstad att vinna, till 1,85 x insatsen hos William Hill, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Ny bonus hos populära Thrills

Populära Thrills har släppt en ny casinobonus på hela 15 000 kr + 20 super spins värda 10 kr styck på Starburst.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: Halmstad att vinna, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 19/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 25%
2: 23%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 47%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!