Speltips, Hamburg – Frankfurt 21/10: En mardrömssvit ska brytas – vilken?

Spelbloggare Publicerat: 20 October 2016

Krismöte står på schemat under fredagskvällen i Bundesliga. Hamburg, som gått mållösa i hela fem matcher i följd, ryker ihop med Eintracht Frankfurt, som i sin tur inte vunnit på tre raka matcher. Vad landar det hela i?

En löjligt intressant match är det som väntar, med två parter som vill – måste – bryta respektive trend – kan Hamburg hitta målet och kan Frankfurt plocka en efterlängtad trea? Det är frågorna som ställts inför matchen.

Detta mardrömsfacit till trots, Hamburg hittas faktiskt inte sist i tabellen, utan den platsen innehar Ingolstadt. Fem raka matcher utan mål framåt är uppradade och endast två kryss, samt samma antal mål, har man stått för på sju matcher. Ett mardrömsfacit. Dock; positiva besked senast när man spelade 0-0 borta mot Borussia M’gladbach.

Nu är Frankfurts trematcherssvit utan vinst – två kryss och en förlust – inte alls lika illavarslande som Hamburgs och precis som dem stod man för en fantastisk prestation senast; en pinne kneps, efter 2-2, hemma mot dominanterna Bayern München. God moral uppvisad i den fajten, när de kom ikapp vid dubbla tillfällen.

Frankfurt plusspelas

Nja, jag köper inte alls att den raka ettan är nerpushad i siffror runt 2,35x inför matchen. Det är trots allt en värd som inte målat på fem raka matcher och ännu är utan vinst, sju matcher in i serien. Vad talar då för att allt skulle vända nu?

Dessutom känns Frankfurt klart vassare än i fjol, då de via kval överlevde här i förstadivisionen. Grym prestation senast, fastän det möjligen var ett lite ofokuserat Bayern de ställdes mot – men alltjämt; 2-2 mot en så pass stark motståndare är meriterande.

Mittfältspjäsen Szabolcs Huszti är avstängd för Frankfurt, men annars är det inte mycket nytt att rapportera om på frånvarofronten. Lite småbekymmer, precis liksom för Hamburg som även de har en spelare avstängd, Cléber.

Tätt lär det bli och värdet finns på spelen till Frankfurts favör, det är tveklöst.

Frankfurt +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – testas till 1,86 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Frankfurt +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, fredag 21/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: