16 mars 2017 Borussia M'gladbach Schalke 04

Speltips, Hamburg – Schalke 04 20/12: Måltankar till 1,83

Vi riktar strålkastarljuset på Volsparkstadion, var formstarka Hamburg tar emot ett Schalke med formkurvan nedåtböjd. Målen borde vara nära till hands – och vi testar ett målobjekt värt 1,83 x insatsen.

Schalke 04, de är helt omöjliga att få grepp om. De har, utan tvekan, ett material för Europaspel – men har varit så extremt ojämna att de inte räckt till för bättre än en elfteplats när 15 matcher är avverkade.

Det är bara att titta på matchraden – serien inleddes med fem raka förluster, därefter sju raka utan torsk och nu med en pinne inkasserad på de tre senaste matcherna. Med Europa League inräknat är statistiken ännu värre.

Pressade, på en utsatt nästjumboplats i serien hittar vi Hamburg. De har dock klättrat, skördat ny mark i tabellen den senaste tiden och innan 1-3-torsken borta mot Mainz 05 senast hade fyra förlustfria matcher radats upp, däribland spelårets två enda vinster. Upp till kvalplatsen skiljer nu bara två pinnar och till säker mark tre.

Goda målmöjligheter

Med de skadebekymmer som Schalke har, blir de en klart skörare favorit. En handfull spelare saknas och mittbacken Naldo, avstängd efter sitt röda kort mot Bayer Leverkusen den 11:e december, är en av dessa.

Att förlora klippan i trebackslinjen påverkar såklart enormt.

Detta borde kunna utnyttjas av ett HSV som bättrat på formen, i synnerhet det offensiva maskineriet, som innan varit alldeles undermåligt. Men defensivt ska det mycket till för att nollan ska kunna hållas mot en motståndare av den här kalibern.

Därtill saknar Hamburg den defensiva mittfältspjäsen Lewis Holtby, avstängd, och förstakeepern René Adler är ett frågetecken.

Undertecknad är övertygad om att båda parter kommer jaga trean här och då borde målen – åt båda håll – vara nära till hands. Fart och fläkt.

BLGM – ja spelas till 1,83 gånger pengarna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 20/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 29%
2: 43%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%