Hammarby Falkenberg 17 juli 2016

Speltips, Hammarby – Falkenberg 17/7: Full fart framåt!

Det vankas bottenfajt i Allsvenskan, på Tele2 Arena varifrån Hammarby och Falkenberg drabbar samman. Värden har deras främsta kvalitéer i offensiven och mot ett svajigt motstånd kan man få resultat.

Tredje- mot nästjumbon.

Hammarby har, trots periodvis bra spel, inte löst fler än 13 pinnar i årets Allsvenskan – i snitt en per match. Undertecknad är en av de som höjt rösten för att stockholmarna varit starkt överskattade, men rimligtvis borde de ändå överleva i det svenska finrummet. Man ska vara bättre än så, helt enkelt.

Gästande Falkenberg plockade en ödestrea i den allsvenska omstarten, när den dåvarande nästjumbon Gefle värjdes undan med uddamålet, på bortaplan, och nu har de alltså bytt plats i tabellen. Upp till just Hammarby på kvalplatsen skiljer sex pinnar och till säker mark, åtta. Helt kört ska det inte vara, men håller FFF verkligen allsvensk klass? Ytterst tveksamt.

Falkenberg väger lätt

Nu saknar Hammarby deras främste skytt i brassen Alex, men det borde inte stoppa dem mot ett bräckligt, svajigt motstånd.

På hemmaplan är Hammarby en helt annan kraft än på resande fot – melodin ljuder alltid, mot den här typen av motstånd, full fart framåt och med tanke på hur mycket som skapades i den allsvenska omstartsförlusten med 2-4 borta mot Häcken – tre straffsparkar! – bör man kunna vaska fram rätt bra med möjligheter.

Falkenberg löste förvisso en trea mot Gefle, men borde väga för lätt här…

Stockholmarna saknar även Johan Persson, men det är rakt av ett defensivt avbräck.

Proppen ur? Hammarby mål i båda halvlekarna spelas till 2,06 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Hammarby mål i båda halvlekar
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 17/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 71%
X: 50%
2: 11%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 41%