31 mars 2019 helsingborg norrköping speltips allsvenskan

Speltips, Helsingborg – Häcken 24/7: Missvisande odds

En extremt intressant allsvensk fajt väntar på Olympia. Helsingborg agerar värd mot BK Häcken – och vi undrar om skåningarna underskattas smått här? Skrällpolletter investeras!

Hårt omskakade Helsingborg kämpar febrilt med usel ekonomi och bristande sportsliga resultat. Moralen håller man dock uppe och förra veckan plockades en lika viktig som imponerande 2-0-vinst borta över Sundsvall. Ett litet avstamp från den absoluta botten har tagits, men risken att trilla ur serien är alltjämt betydande.

Gästande Häcken kommer från ett oväntat uttåg ur Europa League-kvalet, där man stod mot irländska Cork City. Ljusare ser det ut i Allsvenskan; sjundeplatsen innehas och resultaten har bara blivit bättre med tiden – siktet är på Europaplatserna, fastän uppförsbacken är relativt brant just nu. Å andra sidan; endast 14 av 30 seriematcher är spelade.

Skadeproblemen är fortfarande stora för Helsingborg, som har bland annat spetsen Jordan Larsson out med en skada. Gästernas Nasiru Mohammed saknas också, men annars ser det positivt ut på skadefronten.

God skrällchans!

Att Häcken är den bättre parten av dessa två, det är tveklöst – men ska de vara såhär pass stora favoriter, borta på Olympia?

Det ställer vi oss starkt tveksamma till och att värdet hittas på spelen till Helsingborgs favör är tveklöst.

Vi har varit inne på det vid flera tillfällen; att Helsingborg, trots tabellsituationen, är fullt kapabla. Deras högstanivå är fantastisk, men tyvärr nås den alltför sällan. De kommer dock från en oerhört fin prestation på Norrporten Arena, var Sundsvall värjdes undan med 2-0. Även i omstarten mot Elfsborg visades positiva indikationer upp.

Häcken kommer till spel med moralen bräckt efter nederlaget i Europa och har inte fått vila mer än tre dagar inför matchen. Långtifrån optimalt, med alla resor och ben och huvuden som ska få välbehövlig vila.

Visst är det som bäddat för en skräll?

Den raka ettan spelas till 3,00 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Helsingborg vinner, rak etta
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 24/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 27%
2: 42%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%