Speltips Hertha Berlin Augsburg 30 maj 2020

Speltips, Hertha Berlin – Bayern München 23/4: Fortsatt fritt fall?

Defensiven är alltid prioritet ett för Hertha Berlin. När skrällkometen välkomnar dominanterna Bayern München, som har en tuff CL-match nästa vecka, till Olympiastadion tror vi att en målsnål match kan lura runt hörnet.

Är den här – tidpunkten när allt ska falla och raseras? Hertha Berlin, som får tituleras som seriens mest positiva överraskning, är förvånande nog fortfarande med i striden om Europabiljetterna; och hade innan förlusten senast stått som trea, och således slussas ut i Europa, sedan en bra tid tillbaka.

Nu? Det ser i alla fall klart sämre ut, en formbotten är nådd – uselt tajmat. I seriespelet har en pinne plockats på de tre senaste matcherna och i veckan trillade man ur DBF Pokal efter 0-3 hemma mot Borussia Dortmund.

Bayern München stormar mot ännu en serietitel – de är så extremt imponerande; inte bara hemma i Tyskland utan även Europa. Endast två av 25 Bundesligamatcher har förlorats och i Champions League väntar semifinal mot Atlético Madrid. Sannolikheten att plocka den åtråvärda trippeln – serien, CL och cupen – får ses som stor.

Tre raka inbördes matcher under linan

Vinsterna fortsätter avlöpa varandra för Bayern München, men de sprudlar inte lika mycket som vi blivit vana att se. Blivit en hel del 1/2-0-siffror på sistone och att maskineriet snurrar på helt felfritt är omöjligt att påstå.

På det kommer vi säkert få se en del rotation nu.

Hertha Berlin är disciplinerade i sitt spelsätt; prioriterar defensiven över offensiven och bra standard brukar hållas på hemmaplan. Sällan siffrorna skjuter i höjden och de flesta av hemmamatcherna blir målsnåla, nollan hålls ofta, och 2,5-målslinan blir alltsomoftast understigen.

Lite oroväckande med formdippen, men Hertha ställs ändå mot Bayern i en bra situation när de måste rikta fokus på kommande veckas CL-fajt. Ökar möjligheterna för att hålla siffrorna jämna och eventuellt också knipa en eller tre pinnar.

De tre senaste inbördes matcherna har alla klivit under 2,5 mål.

Tror knappast att det kommer bli 90 sprudlande minuter och under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365 eller Redbet.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 23/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%