22 maj 2020 Hertha Berlin Union Berlin Speltips

Speltips, Hertha Berlin – Schalke 04 11/3: Spräcker mardrömssviten

Hertha Berlin har en mardrömssvit mot Schalke 04 de senaste åren – en svit som de borde ha en suverän chans att spräcka under fredagskvällens fajt på Olympiastadion.

Bakom den dominerande toppduon, bestående av Bayern München och Borussia Dortmund, är kampen om Europabiljetterna stenhård. Exempelvis från just trean Hertha Berlin är glappet ner till åttan Bayer Leverkusen på så lite som sex pinnar.

Schalke 04 hittas på platsen bakom Hertha, med en poäng som skiljer dem åt. Bronsplatsen är extremt åtråvärd i och med att den leder direkt till Champions League nästkommande spelår medan fyran får kvala – men hoten underifrån ska inte heller viftas bort heller. Varenda tapp kan komma att bli förödande till när hela spektaklet ska summeras.

Bara förlorat en hemmamatch

Visst är det så att Hertha Berlin inte är lika stjärnspäckat som flera av toppkonkurrenterna, exempelvis just Schalke, men kollektivet klickar väl och att tredjeplatsen innehas efter 25 matcher spelade visar på en enorm styrka. Toppen är de i för att stanna.

Kanske lite oroväckande prestation borta mot HSV senast, vilket slutade i en 0-2-torsk, men det är framförallt på hemmaplan som Hertha täljer pinnarna. Fås ut klart mycket mer på Olympiastadion, där seriefacit är fantastiska 7-4-1.

Värden står med samma manskap som senast. Gästerna har det tuffare på skadefronten, men det är ändå nästan oförändrat där sedan förra veckan.

Efter storfiaskot i EL-slutspelet, där förlustsiffrorna över två möten mot Shakhtar Donetsk skrevs 0-3, har Schalke åter hittat rätt. 0-0 mot Frankfurt har följts upp av vinster över HSV och Köln. Tycker ändå inte att den fina formen motiverar att oddsen ska vara så pass jämna på Olympiastadion.

Hertha har inte varit bättre än såhär på flera år och borde ses med mycket god möjlighet att spräcka den 14 matchers långa vinstfria sviten mot Schalke. De spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,90x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 11/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Hertha Berlin 2,65
Oavgjort 3,30
Schalke 04 2,80
Över 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,80

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 38%
X: 30%
2: 36%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%