Speltips Holland Tyskland 24 mars 2019

Speltips, Holland – Frankrike 10/10: Gruppfinal!

Grupp A:s förhandsfavoriter i kampen om mästerskapsbiljetterna, Holland och Frankrike, drabbar samman på Amsterdam Arena, varifrån vi testar ett försäkrat spel värt 1,91 x insatsen. Var hamnar pinnarna?

Ett kryss – med mersmak! – och en förkrossande vinst. Det är Hollands facit hittills i VM-kvalet, efter att ha mött Sverige borta och Vitryssland hemma. En positiv start, det måste sias. Kanske lite förvånande med tanke på de problem som Holland tampats med de senaste åren, bland annat med det stora EM-kvalfiaskot 2014/15.

Nu när nivån skruvas upp, mot gruppfavoriten Frankrike, får Holland en alldeles utmärkt chans till att återfå deras status ute i fotbolls-Europa; visa på att de är en kraft att räkna med.

Sommarens EM-finalister tillika -värd, Frankrike, inledde VM-kvaläventyret på ett mindre lyckat sätt när de, trots stor dominans, inte lyckades få hål på Vitryssland och bara knep en pinne. Upprättelse fick man dock senast när Bulgarien städades undan utan större bekymmer, med 4-1 inför hemmapubliken på Stade de France.

Med båda parters senaste prestationer visade de – att de ska till VM. Men å andra sidan kan Sverige vara en outsider…

Försäkrat krysspel

Gillar ett 1X2-tecken starkt här – krysset.

Det blåser lite varmare vindar i Holland efter krossen senast och en fullt acceptabel prestation dessförinnan. Bra känsla inför matchen, och det krävs för att kunna sätta ett stjärnspäckat Frankrike ur balans.

Så, undertecknad tror faktiskt att de kan pressa Frankrike – men att vinna? Det är lite väl optimistiskt. Det skiljer trots allt en klass och Holland är inte de som de var för ett par år sedan. Nu saknas dessutom spetsspelarna Klaas-Jan Huntelaar och Arjen Robben – annars två vana matchvinnare. Hade behövts.

Tätt har det här alla möjligheter att bli, men hemmavinsten kan väl nästan uteslutas?

Bortalaget inget spel – oavgjort spelas till 1,91 x insatsen hos Betway (1 500 kronor i välkomstbonus!). Det innebär att vi får pengarna tillbaka om Frankrike vinner, förlust om Holland vinner och att spelet prickar vid ett oavgjort resultat.

Speltips:

Speltips: Bortalaget inget spel – oavgjort
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 10/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 30%
2: 43%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 58%