Speltips, Holland – Vitryssland 7/10: Proppen ur-effekt?

Spelbloggare Publicerat: 6 October 2016

Ett Holland som helt tappat stilen är pressat att lösa tre pinnar i VM-kvalfajten mot Vitryssland. Kan man få en proppen ur-effekt nu när nivån på motståndet skruvas ner?

Danny Blinds position som förbundskapten för Holland är allt annat än stabil. Det för några år sedan så framgångsrika landslaget har tappat stilen totalt; lyckades inte lösa en EM-biljett trots relativt tacksamt motstånd i kvalet. Det finns ingenting annat än att lösa en VM-biljett till 2018 och då måste matcher som denna vinnas.

Och premiärresultatet var ändå helt acceptabelt för Holland, som spelade oavgjort, 1-1, borta mot Sverige. Framförallt positivt eftersom Frankrike, favoriten i gruppen, ”bara” fick oavgjort borta mot just Vitryssland.

Vitryssland är en anonym fotbollsnation; de saknar direkta stjärnor och håller snäppet bättre nivå än de minsta blåbären i Europa, men inte mycket mer än så. Här tar man det match för match – mästerskapsbiljetterna är, ett faktum de själva förstås är medvetna om, utom räckhåll. Att kunna knäppa ett namnstarkt motstånd som Holland på näsan skulle vara en stor merit i det hela.

Premiären var en stor succé, där Vitryssland lyckades spela 0-0 hemma mot Frankrike – tack vare en storspelande keeper och motståndarnas ineffektivitet i offensivt straffområde.

Vinner – med minst två baljor?

Dumstruten – på?

Det kanske blir så efter matchen, med tanke på Hollands urusla form, men visst borde de vinna det här med minst ett par baljor?

Finns på pappret mycket som talar för en skräll – just Hollands form, i synnerhet på hemmaplan och mot mindre namnstarkt motstånd. Å andra sidan; om logiken får tala borde det helt enkelt bli en hemmatrea här.

Det fanns fanns vissa positiva tendenser från Holland i premiären mot Sverige, där man också var nära att lösa tre pinnar efter att ha forcerat i slutminuterna. Mest skapades och 1-1 var ett resultat i klar underkant.

Som nämnt; Vityrssland håller inte alltför bra standard och det var mer eller mindre ett under att man löste ett kryss mot Frankrike i premiärmatchen. Skottstatistiken ”förlorades” med förkrossande 2-24 och den på mål med 0-10. Med normal utdelning skulle ”Les Bleus” vunnit med åtminstone två-tre baljors marginal.

Det här löser väl ett desperat Holland?

Holland -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – synas till 1,75 x insatsen hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Holland -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 7/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: