Speltips Brentford West Bromwich 26 juni 2020

Speltips, Huddersfield – Brentford 6/8: Oddssättarna dukar ut stort spelvärde!

Lördagen är fullspäckad med premiärer från Championship. Vi tar en närmare titt på den mellan Huddersfield och Brentford på John Smith’s Stadium och håller skrällchansen som större än oddssättarna antyder.

Det är en oerhört intressant premiär som väntar här…

Huddersfield Town har möblerat om i truppen rejält inför säsongen och satsningen är tydligt inriktad på unga och talangfulla förmågor – något som ökar ovissheten runt laget, delvis eftersom det är svårt att veta vad spelarna faktiskt går för, och det här borde kunna sluta hur som helst. Men känslan är klar; när spelåret ska summeras lär Huddersfield landa närmare botten än toppen.

Som nykomlingar gjorde Brentford ett kalasjobb i Championship under fjolåret; en hedervärd niondeplats plockades och nu hoppas man kunna kliva upp ännu en nivå – och visst ska det finnas potential till det? Truppen är stark och offensivt finns det krafter som Lasse Vibe, med ett förflutet i svenska Blåvitt.

God skrällchans!

Åt vilken sida spelvärdet hittas, det är tveklöst.

Premiärer är alltid ovissa, med favoriter som faller mot klart mindre namnstarkt motstånd; nerver och speciella förutsättningar i övrigt.

På hemmaplan ska Huddersfield absolut vara favoriter, men inte mer än knappa sådana. Och ja, nu ställer oddssättarna ut dem med stort favoritskap; i skrivandets stund står 1X2-marknaden i 2,21-3,60-3,60. En totalmiss, menar undertecknad.

På pappret är Brentford klassen bättre och de bör ha chansen att utmana en bit uppe på den övre tabellhalvan. Huddersfield, däremot, de har jag inte alltför stor tro på – truppen är till stora delar omöblerad. Framförallt unga förmågor har plockats in och det är oklart huruvida de håller för den här nivån.

Dubbelchansen X2 är lockande, men här sticker vi ut hakan och spelar den raka tvåan till finfina 3,50 gånger pengarna hos Betway, som ni via oss får en unik välkomstbonus på 1 500 kronor här!

Vad ska vi säga – 1-2?

Speltips:

Speltips: Brentford vinner, rak tvåa
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 6/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 28%
2: 29%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 50%