11 mars 2018 Las Palmas Villrreal Speltips

Speltips, Huesca – Las Palmas 1/12: Trött match väntar – 1X2-tecken hämtas ut

Cupfotbollen fortsätter och i spanska Copa del Rey bjuder Huesca och Las Palmas, som båda väntas ställa ut reservbetonade startelvor, upp till kamp på Estadio El Acoraz. Vi får en stark känsla som landar i ett spel till 3,40 x insatsen.

Det här är kanske inte den hetaste av matcher – två parter som uttryckt att de är ute efter en cupsuccé, men inte vill offra alltför mycket för det. Rotation är deklarerad, i samtliga lagdelar.

Huesca jagar en plats i Primera División; är precis under playoffstrecket med exakt en pinne och plats. Lite halvdan form och nu senast blev det en 1-2-förlust hemma mot tabelltvåan i Girona. I övrigt har de visats starka inför hemmapubliken.

Gästerna hittas precis i mitten av den spanska förstadivisionen, plats tio, och det är väl runt där de ska landa. Borde således finnas utrymme att ändå satsa på cupen – men ja, rotation är ju deklarerad.

Krysskänsla

B-betonade startelvor, alltså.

Ska inte påstå att jag har full koll på spelarna utanför Huescas och Las Palmas ordinarie startelvor, men lite av ett hum, absolut.

Finns ändå en del kvalitet i Huesca, men det är klart att Las Palmas är snäppen bättre. Tufft dubbelmöte om motivationsnivån är upphöjd till hundra. Mer fokus på striden om Primera División-biljett, såklart.

Gästerna är befogade favoriter, men möter ändå en kapabel motståndare och borde köpa ett kryss på förhand – en hemmaretur, var de borde ha stor fördel, väntar ju oavsett.

Och som vi nämnt vid flera tillfällen när vi rekat kryssen; när bortalaget är den snäppet bättre parten är ett oavgjort resultat ofta nära till hands. Känns förstås ännu bättre då Las Palmas har stora svårigheter att vinna på resande fot; 0-1-4 står den formraden i.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,40 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 1/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 29%
2: 43%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%