Hull City Brentford 26/4

Speltips, Hull City – Brentford 26/4: Goda målmöjligheter från KC Stadium

Två formtoppade Championshipkonkurrenter i Hull City och Brentford ryker ihop på KC Stadium och då känns det som att målen borde vara nära till hands. Får vi se det åt båda håll, månne?

Direktbiljetterna är utom räckhåll och för Hull är fokus på att hålla femman Derby County, som står på delat antal pinnar men med sämre målskillnad och en match mer spelad, på rätt sida i tabellen för att få spela de avslutande 90 minuterna av dubbelmötet i playoffsemifinalen på hemmaplan. God chans att rycka ifrån här.

Fokus åt det andra hållet, Brentfords, är att stanna på den övre tabellhalvan – för tillfället är de placerade som tia – och även om den moroten kanske inte är den som smakar bäst, så verkar motivationen ändå vara upphöjd till max – formen är alldeles utmärkt och raden de senaste veckorna står i 5-1-0. En av de stora faktorerna till uppsvinget? Den före detta Blåvittspelaren Lasse Vibe – dansken radar upp målen på löpande band.

Det är lite osäkert huruvida Vibe kommer kunna medverka nu, men det mesta verkar i alla fall tala för det. Klara besked närmare avspark.

God målform – åt båda håll

Räkna med att Hull, som alltid på hemmaplan, har siktet inställt på de tre pinnarna. De är brutalt starka inför hemmasupportrarna; gjort hela 40 mål på 21 hemmafajter, vilket är klart flest i den kolumnen i hela serien.

Mål borde vi alltså kunna räkna iskallt med att tabellfyran ska bjuda oss på. Då återstår – Brentford. Och även deras målmöjligheter anser vi vara stora, klart större än oddssättarna antyder.

Gästerna har förvisso inte jättemycket att spela för, men det har inte varit ett hinder för att prestera fin fotboll och leverera positiva resultat – offensiven sprudlar. Kanske har det blivit bättre för att just pressen försvunnit?

Smaka bara på detta – 16 mål på de sex senaste matcherna. I fem raka har även motståndarna fått bidra till produktionen. För Hull har det målats åt båda håll i fyra fajter efter varandra. Sett lite svajigt ut bakåt och exempelvis släpptes två mål in mot Leeds – slutresultatet: 2-2 – senast, vilket också var på hemmaplan.

Brentford kommer få fina ytor att ställa om på när Hull ska pusha upp positionerna. BLGM – ja spelas därför till 1,80 x polletterna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 26/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 26%
2: 19%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%