Hull Derby 17 maj 2016

Speltips, Hull City – Derby County 17/5: Sätter spiken i kistan

Efter en suveränt utförd bortamatch i playoffsemifinalen från Hull City mot Derby County, ska det extremt mycket till för att de sistnämnda ska kunna vända på siffrorna. Hull sätter spiken i kistan direkt?

Att överhuvudtaget vinna över Derby på iPro Stadium, det är storartat. Att vinna med 3-0, i en playoffsemifinal mot Premier League? Jo, ni förstår storheten i den prestationen.

Hull stod för en suverän, helgjuten prestation. Motståndarna, som hade det mesta av bollinnehavet, fick deras attacker närmast helt neutraliserade och när man ställde om, då gjordes det med bravur. Målnollan sprack i den 30:e minuten, tvåan kom strax före halvtid och som ett brev på posten, när Derby pushade upp positionerna, kom även trean i slutsekunderna – spiken i kistan?

Oddsen över vilken sida står just nu i 1,02 mot 26,00 x polletterna. Visar på hur mycket som ska till för att Derby ska klara av att vända på siffrorna.

Vinner – på nytt

Men visst kommer de försöka, Derby. Större skrällar har ändå inträffat, och visst finns det potential i truppen. Undertecknad har dock svårt att se dem räcka till här.

Det ser ut som att Hull City kommer starta med exakt samma manskap som senast. Lär däremot bli en hel del rotation i Derby – en offensivt balanserad startelva är att vänta och ett par ess i rockärmen finns säkert hos coach Darren Wassall.

På hemmaplan är Hull oerhört solida – de var ensamma att bara förlora en match i Championship och hade resultatraden 15-7-1. Faktum är att den där torsken kom mot just Derby med 0-2, men det ser annorlunda ut just nu.

När Derby, på bortaplan, ska pusha upp positionerna och försöka hämta in tre baljor – då är risken att de blir rejält straffade.

Ett mål framåt för Hull och Derby kan tappa allt. Då finns det stora möjligheter för att vinna även den här matchen.

Ettan spelas till 2,15 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Hull City vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 29%
2: 28%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%