2 oktober 2018 Juventus Young Boys speltips champions league

Speltips, Inter – Juventus 18/9: Stabil favorit

De italienska storklubbarna Inter och Juventus ska mäta musklerna på San Siro. Värden har inte fått pusselbitarna på plats och då får de det svårt att stå upp emot mästarna. Är tvåan klar?

Dagens Inter är inte vad de en gång varit numera. De är inte med i titeldiskussionen, som en potentiell utmanare bakom dominanterna Juventus, men ska ändå vara uppe och fäktas om Europabiljetterna. Det har varit en hel del stoj runt klubben i och inför seriestarten; tränaren Frank de Boer kom in sent på posten och har inte kunnat förbereda truppen på ett optimalt sätt. Resultatet nu? Fyra pinnar på tre matcher.

Större harmoni råder hos de italienska dominanterna, Juventus. Av seriestarten att tyda – samt den överlägsna trupp man har – kommer det bli ännu en serietitel; på tre matcher har inte en enda pinne tappats och då har man ändå mött Fiorentina, Lazio och Sassuolo – tre klubbar med potential att utmana en bra bit uppe på den övre tabellhalvan, om Europaplatserna.

Statusen är helt oförändrad för respektive trupp. Samma manskap tillgängligt, enligt de rapporter som är ute i skrivandets stund.

Juventus med toppchans

Som Inter uppträtt under seriestarten har vi extremt svårt att se dem kunna sätta ett fantastiskt Juventus ur balans…

Förutom att man haltat enormt i serien – spelschemat får dessutom ses som, på pappret, relativt enkelt – blev det en lika oväntad som oroväckande 0-2-förlust hemma över israeliska Hapoel Be’er Sheva i Europa League i torsdags. Rotation bjöds det en del på, men startelvan som vädrades var starkt och prestationen under all möjlig kritik.

Juventus löste ”bara” 0-0 hemma mot Sevilla i veckans Champions League, dock med mersmak. Det var ett svårt motstånd de ställdes mot, så formen är det inga frågetecken kring. Tre raka vinster – samtliga mot lag som väntas kriga på den övre tabellhalvan, om Europaplatserna – i serien är meriterande.

Den raka tvåan spelas till 1,97 x smeten hos Nordicbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 + 400 kronor! I min bok hittas värde runt 10-15 punkter neråt och det får således ses som en stor värdelucka oddssättarna bjuder på.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak tvåa
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (UNIK: 1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 18/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 29%
2: 51%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 58%