19 augusti 2017 Southampton West Ham speltips Premier League

Speltips, Inter – Southampton 20/10: Brutalt stort spelvärde hittat!

Torsdagens hetaste Europa League-fajt bjuder Inter och Southampton på – en match där vi inte köper värdens stora favoritskap. Skrällbud?

Italienskt mot engelskt – två klubbar från de av de största och mest klassiska fotbollsländerna. Att inte sitta bänkad framför TV-apparaten vid 19:00 finns inte som alternativ.

Inter har varit en enorm besvikelse det här spelåret; skrapat ihop så lite som 12 pinnar på åtta matcher i Serie A, förlorat två av två Europamatcher och formen är nerkörd i botten. Finns mycket, mycket mer att önska och hämta ur detta Inter. Kan detta bli början på vändningen?

Efter att ha startat småtrögt, ser Southampton ut att ha fått upp farten; inte en enda av de sju senaste matcherna har förlorats, cupen, serien och Europaspelet inräknat. Burnley sopades banan av senast förra veckan när segersiffrorna skrevs stabila 3-1 inför hemmapubliken. Kontrollerad match.

Inte överdrivet mycket nytt att rapportera om på truppfronterna. Ryan Bertrand, ”The Saints, är en av de som saknas. Avbräck, men det finns bredd i de defensiva leden.

Gästerna plusspelas

Att den raka ettan är nere och vidrör 2,40 x insatsen är ingenting annat än ett stort skämt; italienarna ska inte vara i närheten av så stora favoriter, om de ens ska ha favoritskapet. Men detta är inte oss emot – det är bara att tacka och ta emot.

Situationen är så pass prekär för Inter i Serie A att de måste ställa fullt fokus på seriespelet och redan med den första prestationen – och för den delen första resultatet – visade de att Europa League tar man bara lite lätt på… 0-2 hemma mot israeliska Hapoel Be’er Sheva och 1-3 borta mot Sparta Prag. De siffrorna får tala för sig själva.

Större fokus från Southampton, även om mer kunde önskas senast – 0-0 borta mot Hapoel – men dessförinnan krossades Sparta Prag med tre mål mot noll inför hemmapubliken.

Klass, form och motivation – det är tre faktorer som talar för skrällen.

Southampton +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – spelas till 1,87 gånger degen hos Redbet, som ni får 2 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Southampton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 20/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%