Italien Spanien 27 juni 2016

Speltips, Italien – Spanien 27/6: Hörnspel från toppfajten

Är det EM:s hetaste åttondelsfinal som väntar? Utan tvekan! Italien och Spanien möter varandra på Stade de France, varifrån vi spelar ett hörnobjekt till 1,75 x insatsen.

Statusen runt Italien var helt oklar inför mästerskapet – håller de fortfarande världsklassnivå eller har truppen blivit lite avdankad? Gruppspelets besked var solklara; Italien är här för att utmana på allvar, och nu kan de värja undan ett av de största hoten redan i åttondelsfinalen.

Gruppspelet var fantastiskt utfört av italienarna. De städade undan ett stjärnspäckat Belgien med 2-0 i premiären, därefter Sverige med ett mål mot noll. I den avslutande matchen, när slutspelsbiljetten redan var i hamn, roterades det mycket och man förlorade med uddamålet över Irland. Förstaplatsen kunde ändå lösas.

Spanien öppnade mästerskapet på ett utmärkt sätt med vinster över Tjeckien och Turkiet med 1- respektive 3-0. Då; allt frid och fröjd, men i den avslutande fajten förlorade man med 1-2 över Kroatien efter en tveksam prestation och det blev till slut bara en andraplats, bakom den nämnde konkurrenten som däremot redan trillat ur slutspelet.

Bra hörnlina

Hörnor och Spanien är oftast en stark kombination.

De vill alltid ha ett stort bollinnehav, utmanar en del längst flankerna och skapar i sin tur en hel del hörnsparkar. 28 stycken har skapats på tre matcher – mot starkt motstånd! – och det är flest i hela mästerskapet.

Nu väntas Italien ställa upp försvarsbussen – ett världsklassförsvar. Det kommer krävas en hårt jobb för Spanien att komma till de heta målchanserna, och det bäddar bara mer för att man kommer få jaga, komma runt på kanterna mer och således lösa hörnsparkar.

Spaniens hörnlina är nere på 5,5 och överspelet betalar hela 1,75 x insatsen hos Bwin. Det är siffror av klart spelvärde och vi investerar polletterna utan att blinka.

Spela Spanien vinner till 9,0 – pengarna tillbaka vid förlust

Nya kunder hos William Hill kan i en unik kampanj spela Spanien vinner mot Italien till hela 9,0 gånger pengarna (maxinsats 100 kr) och om spelet missar får ni pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips: Spanien över 5,5 hörnor
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, måndag 27/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 33%
2: 45%
Över 2,5 mål: 31%
Under 2,5 mål: 71%