Italien Sverige 17 juni 2016

Speltips, Italien – Sverige 17/6: Vi har hittat tre värda spelobjekt

Ett Italien med skyhögt självförtroende tar sig an Sverige, som svek rejält i premiären, i den andra omgången av grupp E. Spelbloggare.se har hittat tre spelobjekt värda att investera i; på 1×2-, mål- och hörnmarknaden.

Om jag hade sett siffror runt 1,95x för den raka ettan inför premiären i den här matchen, då hade jag förmodligen inte varit superintresserad av att investera i det tecknet.

Nu? Spelvärde – deluxe!

Italien var fenomenala i premiären och plockade, helt rättvist, ner Belgien, som var gruppfavoriter på förhand, med 2-0 – ett helt rättvist resultat sett till matchbilden, vilken kontrollerades fullt ut. Försvarsspelet var solitt och anfallsspelet sylvasst.

Och Sverige, då? Nu löstes till slut 1-1 i premiären mot Irland, men det var långtifrån rättvist och det krävdes faktiskt ett självmål från irländarna för att den där kvitteringsbaljan skulle komma med 20 minuter kvar att spela. Inte ens Zlatan Ibrahimovic fick till det.

Enda som kan ställa till det är väl att matchbilden väntas bli så pass annorlunda för båda parter – men Italien hanterar även att vara den spelförande parten.

Det ska skilja minst en klass här och med premiärerna i åtanke är ettan utan tvekan spelbar till 1,96 x insatsen hos Nordicbet. Våra läsar får dessutom en unik bonus hos Nordicbet. Förutom 1 000 kr bonus får de även ett unikt gratisspel värt 400 kr via denna länk.

Sverige hamnar utanför målprotokollet

Nu finns det flera vassa pjäser framåt, men det är ändå försvarsspelet som utmärker Italien – stabiliteten. Dessutom är det sällan man vinner med förkrossande siffror; i kvalet vanns fem av sju matcher med uddamålet. Resterande två med två baljor. Nollan hölls vid upprepande tillfällen.

Som Sverige uppträdde mot Irland har vi mycket svårt att se dem skapa speciellt mycket här. Faktum är att inte ett enda avslut hamnade på mål, och det krävdes alltså ett självmål för att en pinne skulle kammas hem.

Vi kan eventuellt räkna med ett par förändringar i Erik Hamréns startelva, troligast i offensiven, men det förändrar inte det faktum att det här är ett på sin höjd mediokert lag.

Nu höjs nivån på motståndet flera snäpp. Vad landar det då i?

Sverige att inte göra mål spelas till 2,15x hos Mybet (1 000 kr bonus för nya kunder).

Den som vill kan kombinera vinnarspelet med att Sverige ska hamna utanför målprotokollet, men vi föredrar att sitta på två spel här.

Pressar på i slutet – hörnor?

Och vidare på spåret om att Italien ofta vinner med knappa siffror.

Även om vi är starkt inne på att Italien ska vinna det här, kan Sverige säkerligen bjuda upp till kamp – åtminstone så att siffrorna inte skjuter i höjden.

Detta talar för att slutdelen av fajten kan komma att innehålla en del bollinnehav för det svenska manskapet, i takt med att positionerna pushas upp och motståndarna eventuellt försöka bevaka resultatet de har, vilket var fallet mot Belgien där spiken i kistan, 2-0, kom efter en fantastisk kontring – detta i ett skede i matchen när Belgiens tilläts hålla boll och spela runt, men de stora möjligheterna lyckades inte skapas.

Får vi se ett avtrubbat Sverige, men med stort bollinnehav, i slutminuterna? Det öppnar upp för – hörnor.

Sista hörnan: Sverige spelas till 2,25x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Italien vinner, rak etta
Sverige att inte göra mål
Sista hörnan: Sverige
Odds: 1,96
2,15
2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (1 000 kr bonus)
Mybet  (Unik: 1 0000 kr bonus)
Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, fredag 17/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 29%
2: 18%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 63%