Speltips, J-Södra – Hammarby 16/9: Insatsen ska dubblas!

Spelbloggare Publicerat: 15 September 2016

Det är med fin form som Hammarby välkomnas av J-Södra till Stadsparksvallen. Värden kommer från en helt katastrofal prestation senast, men här ska de ändå ha alla möjligheter att hålla det tätt. Målsnålt?

Vinnaren här, de är väl säkrade en plats i Allsvenskan 2017?

Både J-Södra och Hammarby har tampats runt på den undre tabellhalvan under spelåret. Den bättre starten stod de förstnämnda för, men de senaste månaderna är det stockholmarna som varit den vassare parten.

Detta innebär att klubbarna bytt plats i tabellen. Hammarby har studsat ifrån botten, till niondeplatsen med 26 inspelade pinnar. J-Södra har däremot droppat under flera veckors tid och är just nu på tolfeplats med en pinne mindre än Hammarby och sex ner till kvalplatsen.

En vinst för respektive part skulle med andra ord betyda nio respektive tio poäng ner till Helsingborg på den där kvalplatsen – åtminstone tillfälligt, innan skåningarna ställs mot urstarka IFK Norrköping i slutet av veckan.

Tillknäppt på nytt?

Den stora skillnaden med Hammarby nu och innan den här positiva trenden har varit – försvarsspelet. Det är inte samma naiva anfallsfotboll som bjudits på och framförallt mittbackarna har stått upp på ett suveränt sätt.

Och så vill de förstås fortsätta här, i en öppen bortamatch.

J-Södra är i en utsatt position, men är solida på hemmaplan där man sällan faller ihop. Senast förlorade man med hela 1-5-borta över Norrköping, så vi kan räkna med att fokus är på att spika igen nu; att försvarsspelet sätt främst.

Hela sju av J-Södras nio hemmamatcher har innehållit färre än tre mål och Hammarby har fyra raka matcher under linan. Årets omvända möte var en tillknäppt historia som till sist slutade oavgjord, 1-1.

Under 2,5 mål spelas till dubbelt betalt hos Mybet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, fredag 16/9
TV:  cmoresport logo cmorelivetre logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: