IFK Göteborg Falkenberg 12 augusti 2016

Speltips, J-Södra – IFK Göteborg 31/7: Vi klickar in skrällpolletterna

Hemmastarka J-Södra är tillbaka på Stadsparksvallen när serien vänder och ett tröttkört IFK Göteborg kommer på besök. Kan en skräll lura runt hörnet, månne?

En publikfest är att vänta. Stadsparksvallen antas bli slutsåld till avspark när tre friska pinnar står på spel – var hamnar de?

J-Södra, som inledde serien som nykomlingar så fint, har sjunkit ner i tabellen – månad efter månad, vecka efter vecka. Resultaten och prestationerna har sviktat, men de senaste veckorna har vi fått se positiva tendenser och delvis resultat från dem. Exempelvis, innan den knappa uddamålsförlusten borta mot just Blåvitt löstes en 1-0-vinst hemma över – ett förvisso iskallt – Djurgården.

För Blåvitts del handlar det om att kunna hålla två bollar i luften – varva Allsvenskan med Europaspelet, och lösa positiva resultat i bådadera. Resultatet hittills? Uselt. I hemmamötet, det första av två, mot HJK blev det en 1-2-förlust och nu behöver man komma upp i nivå rejält, för att kunna haka på i toppen.

God skrällchans

Bättre chans får J-Södra, som en bottenaktör i årets Allsvenskan, inte att skrälla till det mot en motståndare av Blåvitts kaliber. Och till oddsen vi erbjuds, är det bara att slussa in polletterna. Kan ett oddsdropp vara att vänta?

Blåvitt sitter i en tuff, tuff situation i och med hemmaförlusten mot finska HJK; har fått lite vila till denna match och får lite till returen. Tobias Hysén och Mattias Bjärsmyr fick kliva ut skadade mot finnarna, rimligen orsakat av det täta schemat. Det mesta talar för att de vilas här.

På hemmaplan är J-Södra solida och faktum är att endast en av sju förlorats under spelåret. IFK har 3-2-2 på resande fot och har således vunnit färre än hälften av matcherna.

Vi får hela 1,88x för dubbelchansen 1X – spelet sitter vid hemmavinst eller oavgjort – hos Unibet och om ni saknar ett konto hos dem får ni en unik bonus via oss hos dem – sätt in 1 000 kronor och få 3 000 kr att spela för här!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen 1X
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 31/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 26%
X: 27%
2: 49%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%