Jamaica Venezuela 4 juni 2016

Speltips, Jamaica – Venezuela 5/6: Gruppens blåbär spänner musklerna

Grupp C i Copa America kickstartas av Jamaica och Venezuela – gruppens två blåbär. Kan Jamaica skrälla till det, undrar vi?

Mexiko och Uruguay är de två stora favoriterna i grupp C och allt pekar på att de ska lösa de två slutspelsbiljetterna medan Jamaica och Venezuela är små blåbär i sammanhanget. Det här blir nyckelmatchen för att eventuellt nå avancera till slutspelet – här får man inte tappa poäng, helt enkelt.

Oddsen talar helt emot dessa två – att Jamaica ska hamna i topp två betalar 5,50 och Venezuela 5,00 x insatsen. Jämnt strå där.

Oavsett om det kommer bli svårt att prestera i resterande fajter, är det givetvis stor prestige i att inte hamna på jumboplatsen. Här är en premiär, mellan två jämnstarka – läs: -svaga – fotbollsnationer och det kommer trots allt bli en intressant fotbollsmatch värd att titta på.

God skrällchans

Köper att Venezuela ska vara favoriter, men de bör inte vara mer än extremt knappa sådana.

Som oddsen ser ut, är det tveklöst att värdet lutar över till Jamaicas favör. Trupperna är hyfsat jämna i kvalitet och formstatusarna bäddar för en skräll.

Efter flera fina resultat i början av kalenderåret har Venezuela fallit ihop totalt. Endast en enda av de 15 senaste fajterna har vunnits och häromdagen, i en vänskapsmatch mot Guatemala, löstes bara oavgjort, 1-1. Inte de beskeden som eftersöktes.

Jamaica däremot; de har plockat flera tunga skalper de senaste månaderna. Senast vann de, helt oväntat, med uddamålet mot Chile i en vänskapsfajt. En stark defensiv kombinerades med ett sylvasst omställningsspel och det är med ingjutet självförtroende i truppen de premiärspelar här.

Bara för tre månader sedan vänskapsspelade dessa två och då vann Jamaica med två mål mot ett. Upprepas nu?

Jamaica spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 2,18 x smeten hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Jamaica +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,18 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 23:00, söndag 5/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 31%
2: 38%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 65%