juve empoli 2/4

Speltips, Juventus – Empoli 2/4: “Den gamla damen” stormar mot scudetton

Serie A återstartar efter uppehållet och när serieledande Juventus tar emot ett Empoli helt ur form, är det enkelt att välja sida trots vissa truppbekymmer för värden.

Den här historien kan ni väl nu – om Juventus urusla start och fantastiska återhämtning, vilket satt dem i toppen av tabellen sedan en tid tillbaka. Den moralen och kvalitén som de fyra senaste årens mästare uppvisat imponerar rejält. Guldet är dock långtifrån klart; ner till jagande Napoli skiljer så lite som tre pinnar. Fokus måste hållas in i det sista.

Empoli är av klassiskt mittenmaterial i min bok. Normal Serie A-standard helt enkelt – just nu hittas de också i det skiktet av tabellen, på elfteplatsen. Resan under de senaste månaderna har varit spikrakt neråt; inte en enda av 11 senaste matcherna har vunnits, medan fem torskats. En hel del oavgjorda, men inte har det sett bra ut. Uppehållet kom perfekt tajmat.

Vunnit 11 raka på hemmaplan

Är det möjligt att få stopp, eller ens bromsa, Juventus framfart just nu? För Serie A-konkurrenterna – nja. De håller en helt annan nivå; är landets enda klubb som på allvar kan utmana den europeiska toppen. Med all sannolikhet landar också scudetton i Turin.

Det finns mer att kräva av detta Empoli och snart ska det väl vända? Möjligen, men att vändningen skulle påbörjas mot Juventus är långsökt. Ska skilja en hel del här och på hemmaplan är Juventus löjligt svåra att handskas med. 11 raka i seriespelet har vunnits och nollan hållits i åtta av dessa – ett närmast sinnessjukt facit.

En styrka som Juventus har, till skillnad från de flesta toppkonkurrenter runtom i Europa, är hur effektivt de kan spela på resultat. Det är inte sällan som de får in ett mål under den första halvleken, för att sedan kontrollera spelet helt och hållet i andra, utan att lämna ytor för motståndarna att kontra på. Låta tiden rinna på.

En hel del skadebekymmer för Juventus med spelare som Giorgio Chiellini, Sami Khedira och framförallt spetsen Paulo Dybala out, men bredden är stor och de herrarna som får förtroendet bör fixa biffen utan större problem…

Juventus att leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas till 1,94 x polletterna hos Unibet.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 2/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Juventus 1,31 [bet-at-home]
Oavgjort 5,30
Empoli 13,00
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,95 Regler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 76%
X: 19%
2: 8%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%