19 augusti 2017 Juventus Cagliari

Speltips, Juventus – Sassuolo 10/9: Vi kastar in hörnmynten!

Italiens storhet under 2010-talet, Juventus, har inlett spelåret 2016/17 med bravur och hoppas kunna fortsätta likadant när Sassuolo, vars resa de senaste åren imponerar enormt, gästar Juventus Stadium i Turin, varifrån vi investerar i ett hörnobjekt.

Fem serietitlar i följd, det är ett facit att skylta och skryta med i en av Europas största fotbollsländer. Juventus dominerar den italienska klubbfotbollen med järnhand och ser ut att gå ännu en lyckad säsong till mötes. De två inledande matcherna – mot titelkandidaterna Lazio och Fiorentina – har slutat i två uddamålsvinster, och mer än så kan inte krävas.

Lite intressant kuriosa om Juventus och deras två inledande matcher är att mittfältsmotorn Sami Khedira stått för två av lagets tre baljor – och han är ju knappast känd som en målskytt.

Sassuolo är den klubb i Italien med kanske bäst utvecklingskurva de senaste åren. 2013/14 var de nykomlingar i finrummet och förra säsongen plockades en Europabiljett, och efter ett lyckat kval väntar gruppspel i Europa League.

Lovande har man även startat i Serie A; premiären borta över Palermo vanns och senast, före uppehållet, värjdes Pescara undan med 2-1, dock i en match som i efterhand blev dömd som en 0-3-torsk då laget luftat spelare utan tillstånd att spela.

På skadefronterna finns ingenting nytt att rapportera. Lagen kan presentera nära på bästa möjliga startelvor.

Alltför bra betalt

Det är mycket möjligt att Juventus, kanske framförallt med nästa veckas CL-fajt som väntar, plitats ut som lite väl stora favoriter – men vi föredrar ändå ett spelobjekt hämtat från hörnmarknaden.

Kan dock vara värt att ha i bakhuvudet; ett plushandikapp på Sassuolo kan möjligen vara att rekommendera.

Om vi tittar till Juventus brukar deras stora bollinnehav, som de mer eller mindre alltid har i Serie A, inte brukar förvandlas i överdrivet många hörnor. Faktum är att de tillhör mittenskiktet av serien i snitt av skapade, trots att matcherna alltså brukar domineras.

I de två inledande matcherna detta spelår har anfallsspelet varit relativt centrerat till mitten av banan, få attacker runt på kanterna. Och vad har det landat i? Två respektive fyra skapade hörnor. Snittet med förra året, på hemmaplan – 6,1 per match.

Oavsett om Sassuolo lyckas krypa upp ur positionerna eller inte, så är underspelen på Juventus hörnlinor mycket intressanta.

Juventus under 6,5 hörnor spelas till 1,87 x insatsen hos Leo Vegas, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Juventus under 6,5 hörnor
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Leo Vegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 10/9
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 19%
2: 8%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%