Kalmar Helsingborg 25/4

Speltips, Kalmar – J-Södra 2/4: Premiärderbyt av typisk karaktär?

J-Södra är tillbaka i Allsvenskan och de inleder äventyret med ett derby på Guldfågeln Arena där ett svårtippat Kalmar FF väntar. Blir det en match av sann premiär- och derbykaraktär?

Allsvenskan är tillbaka – som vi väntat! Lördagen bjuder på två matcher; denna och toppfajten mellan Malmö FF och IFK Norrköping. Givetvis har vi även ett speltips därifrån, vilket kan läsas här.

46 år av väntan är över. J-Södra tog ett historiskt steg upp i det svenska finrummet, även kallat Allsvenskan – och precis som de flesta nykomlingar är de tippade att få kriga för kontraktet in i det sista. Truppen har förstärkts med en del intressanta spelare – en av dem den numera före detta MFF:aren Pawel Cibicki – men stommen är fortfarande hyfsat orutinerad av spel på den här nivån.

Kalmar är extremt svårtippade; skulle lika väl kunna bli inblandade i den absoluta bottenstriden som att slåss en bit uppe på den övre tabellhalvan. Prestationerna i Svenska Cupen, där man åkte ur semifinalen med siffrorna 2-3 mot Malmö, lovar mycket. Peter Swärdh har absolut någonting att bygga vidare på från cupspelet.

Vi lutar åt – målsnålt

Premiärer och derbyn tenderar att bli tillknäppta och således även målsnåla. Tror vi kan räkna med mer kamp än skönspel på Guldfågeln Arena, varifrån vi finner stort intresse i de utsatta underspelen på målmarknaden.

Det som utmärker J-Södra är det starka kollektivet; att man har det defensiva materialet att backa hemåt och bevaka resultat. Undertecknad räknar med att de prioriterar försvarsspelet; till en början hålla motståndarna borta från målprotokollet och sedermera kontra effektivt.

Tycker också att vi får en rätt klar bild över J-Södra när deras främste stjärna anses vara mittbacken André Calisir. Han var fantastisk i fjolårets Superettan och borde, tillsammans med sina konkurrenter, kunna hålla ihop backlinjen väl även i Allsvenskan. Åtminstone i den här typen av matcher.

Gästernas alla tre matcher i Svenska Cupen bjöd på max två mål. Exempelvis spelade man oavgjort borta mot mästarna IFK Norrköping – en match där försvarsspelet imponerade. Mer av målvaran för Kalmar – de har sett vassa ut – men två av fem matcher klev ändå under 2,5-mållinan. Två av tre mot allsvenskt motstånd.

Det här blir 90 minuter präglade av premiär- och derbykaraktär. Polletterna skickas in på under 2,5 mål till acceptabla 1,76x hos Redbet.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 2/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Kalmar 1,93
Oavgjort 3,65
J-Södra 4,50 Regler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,76

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 52%
X: 27%
2: 22%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%