27 mars 2018 Spanien Argentina Speltips

Speltips, Kroatien – Spanien 21/6: Vi investerar i ett 1×2-tecken

Gruppfinal i grupp D väntar – Kroatien mot Spanien. Förutsättningarna talar för en tillknäppt matchbild och då är ett visst 1×2-tecken av starkt intresse…

Favoriterna håller bra standard i det europeiska mästerskapets mardrömsgrupp.

Förutom de här två – Spanien etta och Kroatien tvåa – är Tjeckien och Turkiet medverkande; alla fyra är nationer som skulle kunna utmana en bra bit framåt i mästerskapet, men just dessa två ses som hetast. Spanien presenteras alltid som en av förhandsfavoriterna i de mästerskap som de medverkar i och Kroatien har en extremt intressant och underskattad trupp.

För Spanien har två rättvisa vinster kammats hem; 1-0 mot Tjeckien och 3-0 mot Turkiet. De har varit dominanta under matcherna och fick rejäl fart på anfallsspelet senast.

Kroatien var nära att säkra slutspelsbiljetten, precis som Spanien gjort, redan i den andra fajten, men 2-0 tappades in till 2-2 mot Turkiet under slutkvarten i en match som man verkade ha full kontroll över. Laget verkade framförallt tappa andan efter landets supportrarnas demonstration mot förbundet; som att det fick fokuset på annat.

Krysset lockar

Givetvis är siktet på att vinna – för båda parter, framförallt Kroatien. Men hur mycket kommer offras för de här eventuella tre pinnarna?

Sannolikt inte överdrivet mycket. Båda är vidare vid ett oavgjort resultat, Spanien som etta och Kroatien som tvåa, och de sistnämnda vill såklart inte riskera att bli trea, även om de som tvåa kommer ställas mot ett starkt Italien i den första slutspelsrundan.

Om det nu skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek kan vi räkna med att Spanien medvetet försöker dra ner på tempot; rulla boll utan att attackera för hårt. Och som vi vet är det alltid svårt att pressa ner ett Spanien med fantastisk bollsäkerhet.

Sedan ska Kroatien inte underskattas. De kan hålla jämnt strå med vilken fotbollsnation som helst i Europa och det är tveklöst att spanjorernas möjligheter att kamma hem tre pinnar överdrivs från oddssättarnas sida.

1-1?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,10x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 21/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 32%
2: 49%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 65%