Speltips, Kroatien U19 – Frankrike U19 15/7: Dubbla spel hittade

Spelbloggare Publicerat: 14 July 2016

Grupp B:s premiärförlorare i U19-EM – Kroatien och Frankrike – står redan inför en måstematch. Den ena sidan upp bättre tendenser i premiären och ska normalt vara bättre och allt som allt landar vi i två slutsatser värda 2,10 respektive 2,20 x insatsen.

Två stora besvikelser.

Kroatien föll med klara 1-3 mot Holland i premiären – en match som oddssättarna värderade som fifty-fifty inför det hela. Man hade en alldeles utmärkt chans att pusha upp positionerna i jakten på en kvitteringsbalja under den andra halvleken, när motståndarna åkte på ett rött kort redan i matchminut 54, men istället kom spiken i kistan i slutminuterna. Under all kritik.

Nästan ännu värre var Frankrikes fall. Trots litet favoritskap på förhand, blev det en 1-2-förlust mot England efter att ha öppnat matchen på ett katastrofalt vis. 0-2 hade man i baken redan efter nio minuter och sedan lyckades inte tillräckligt stor press skapas och det blev bara en strut framåt. Förvisso otacksam situation, men den satte de sig själva i.

Eftersom bara ettan och tvåan avancerar vidare till slutspelet kan vi alltså redan tala om en – måstematch. Siktet kommer vara på tre pinnar från bådadera parter.

Frankrike en nivå större

I premiären visades Kroatien extremt sårbara samtidigt som udd saknades framåt. En prestation under all kritik och att de skulle stå för en speciellt bättre dito nu, mot ett ännu vassare Frankrike? Det har vi svårt att se.

Frankrike steppade upp rejält efter de inledande tio minuterna mot England och kunde mycket väl fått in en kvitteringsbalja även fast viss beslutsamhet saknades i den sista tredjedelen av planen.

På pappret enklare motstånd väntar Frankrike nu och med kniven mot strupen har vi svårt att se dem svika. Det är trots allt en stark titelaspirant vi talar om…

Kvalet var fantastiskt utförd av de franska U19-pojkarna och kan de komma upp i den nivån borde Kroatien, som ska vara ett par nivåer sämre, värjas undan utan större bekymmer – eller hur?

Den raka tvåan spelas till 2,10 x insatsen hos Mybet, där ni får en unik välkomstbonus på 1 000 kronor som läsare hos oss här!

Vi tror även, eftersom den här trean är så pass eftertraktad, att matchen kan komma att bli rätt öppen. Skulle det stå oavgjort, säg 1-1, en bit in i andra halvlek är målen nära till hands – och på det imponerade varken Kroatien eller Frankrikes defensiv i premiären.

Över 2,5 mål klipps till 2,20x hos Bet365 (1 000 kronor välkomstbonus).

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner, rak tvåa
Över 2,5 mål
Odds: 2,10
2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:15, fredag 15/7
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: