Svenska Valet 2018

Speltips, Kroatien U21 – Sverige U21 1/9: Målpolletter skickas in till 1,80

Det vankas toppmöte i U21-herrarnas EM-kval. Tvåan Sverige besöker ettan Kroatien på Gradski Stadion – och då investerar vi ett par målpolletter till acceptabelt betalt.

Ettan mot tvåan – den som kommer direkt till nästa runda och den som eventuellt når playoff. Det här är med andra ord en match som skulle kunna förändra maktbalansen totalt i kvalgrupp 6.

Förutom dessa nationer är även Spanien med och fäktas om platserna som leder vidare i kvalet. Kroatien står på 18 pinnar, mot Sveriges 16 – men då har de förstnämnda en match mer spelad. Spanien jagar häck i häl på 13 hopspelade poäng.

Med andra ord är det lite av en måstematch som väntar, eller åtminstone en extremt betydelsefull sådan – en som kan komma att forma hela toppstriden när vi närmar oss slutet. För de svenska U21-herrarna väntar ett fasansfullt spelschema nu i slutet; man ställs inför denna match, Spanien hemma och sedan just Kroatien hemma. Tre av de fyra svåraste matcherna i hela kvalspelet.

Öppet och målrikt

Vi kan räkna med att Kroatien, i egenskap av hemmalag, kommer sätta gasen i botten – i siktet på tre pinnar, vilka skulle innebära att Sverige nära på är körda i jakten på förstaplatsen. Upp med tempot!

Trots endast fyra insläppta på fyra matcher, har Kroatien visats vara sårbara när nivån på motståndet höjts.

Den svenska offensiven är dessutom, på pappret, oerhört vass – med spelare som Carlos Strandberg, Gustav Engvall och Jordan Larsson. Möjligheterna att såra motståndet ska vara stora, men defensivt är man inte fullt kapabla. Jocke Nilsson är med i truppen, dock utan att vara i perfekt slag på grund av en småskada. Noah Sonko Sundberg är out, precis liksom Victor Lindelöf. Stora avbräck.

Känslan är – öppet och målrikt.

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, torsdag 1/9
TV:  Visas inte på TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 29%
2: 26%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%