Speltips, LA Galaxy – Vancouver Whitecaps 5/7: Kombination till 4,20 spelas

Spelbloggare Publicerat: 3 July 2016

Ett desperat Los Angeles Galaxy är pressat att kamma fullt i hemmamatchen mot offensivt sprudlande Vancouver Whitecaps. Vi landar i en slutsats – ett kombinationsspel till 4,20 x smeten hos Bet365.

Det är en oerhört betydelsefull match som ska spelas i Western Conference. Femman LA Galaxy, som haft problem på sistone och i synnerhet under landslagsuppehållet, hoppas kunna bryta den vinstfria MLS-sviten på sju matcher; fyra kryss och tre förluster. Senast avancerade man dock vidare i US Open Cup efter att plockat ner Portland Timbers med 1-0 – på bortaplan. Härnäst väntar kvartsfinal.

Även Vancouver Whitecaps kommer från en imponerande uddamålsvinst i cupen – med 2-1 över Toronto. Trots ett relativt litet bollinnehav var motståndarna inte speciellt nära att kunna få in den där kvitteringsbaljan och formen ser över det hela fin ut; framförallt klickar offensiven, men också lite på bekostnad av defensiven. Faktum är att Whitecaps hittas precis ovanför LA Galaxy i tabellen, en pinne skiljer dem åt, men då är också en match mer spelad.

Förutom flera skador hos båda parter har LA Galaxy Daniel Steres och Jelle Van Damme avstängda och Whitecaps Octavio Rivero samt Blas Perez dito. Däremot återfås spelare från landslagsuppehållet.

Alltid full rulle på hemmaplan

En bidragande orsak till LA Galaxys formsvacka kan förklaras med just det – spelarna som varit borta. Nu talar det mesta för att Robbie Keane och Gyasi Zardes är redo för 90 minuter – och det stärker offensiven rejält.

Och på hemmaplan, då sätter LA Galaxy alltid i växeln. Förstärkta med två klassanfallare som varit borta en tid, borde också målen vara nära till hands. Är det en proppen ur-effekt som väntar, månne? Det känns som allt annat än omöjligt.

På hemmaplan har LA Galaxy inte förlorat på åtta matcher efter varandra och i de 11 senaste vinstmatcherna inför hemmapubliken har det blivit minst fyra baljor – mål som ofta är fördelade åt båda håll.

Whitecaps har också vissa defensiva bekymmer medan offensiven klickar fint. Sex av de senaste åtta bortamatcherna har förlorats och i tre av dessa har det bjudits på minst fyra mål.

LA Galaxy vinner & över 3,5 mål spelas som en hopknåpad kombination hos Bet365 till smakrika 4,20 x insatsen. Ni kan hämta 1 000 kronor hos dem här!

Speltips:

Speltips: LA Galaxy vinner & över 3,5 mål
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:30, natten mot tisdag 5/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: