Speltips, Las Palmas – Espanyol 14/10: Målpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 13 October 2016

Hemmastarka Las Palmas välkomnar ett pressat Espanyol ur form till Estadio Gran Canaria under fredagskvällen när spanska Primera División återstartar. Spelbloggare.se har hittat ett fint målobjekt till spelvärda 2,10 x polletterna!

Landslagsfotboll i all ära, men nu är vi tillbaka i vardagen med de stora klubblagsligorna… Som vi väntat!

Spanska Primera División smygåterstartar med den här fredagsfajten, som uppladdning inför en fullspäckad lördag och söndag. Och som alltid, viktiga poäng står på spel.

Las Palmas har överraskat positivt i seriestarten medan Espanyol inte alls ser speciellt lovande ut. Det stora succéreceptet för Las Palmas har varit den briljanta offensiven; vid 16 tillfällen har nätet hittats på sju matcher – näst flest, tillsammans med Real Madrid, i serien. Sjundeplatsen parkeras på och med ett stärkt självförtroende kanske man till och med kan glimta uppåt i tabellen?

Gästerna är i en lite stormigare position; har bara vunnit en match hittills och är placerade precis ovanför det röda tabellområdet med sex hopskrapade pinnar. Den offensiv som såg så lovande ut i de två inledande matcherna har trubbats av rejält och hela tre av de fyra senaste matcherna har lämnats mållösa. Övrig var mot hopplösa Osasuna, dessutom.

Las Palmas i fantastisk målform

Mitten mot botten – det är lite mina tankar inför den här matchen.

Las Palmas är helt kapabla, ska absolut inte riskera att trilla ur serien medan Espanyol, med den seriestart de fått också, kan tänkas få slåss med näbbar och klor om kontraktet, fastän det finns starkare nedflyttningskandidater.

Nåja, viss skillnad ska det vara i alla fall.

Och om vi sedan tar hänsyn till formkurvorna och Las Palmas hemmastyrka är det inte speciellt svårt att välja sida när vi erbjuds så pass fina odds på spelen till värdens favör. Går att vraka mellan en herrans massa, men vi tar fokus på just – målspelen.

Ett defensivt avbräck i Òscar Duartes frånvaro stärker inte heller Espanyols ställning inför den här bataljen…

2-1?

Las Palmas över 1,5 mål spelas till 2,10 x polletterna hos vår favoritbookie, William Hill. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Las Palmas över 1,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 14/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: