Las Palmas Espanyol 22 april 2016

Speltips, Las Palmas – Espanyol 22/4: Vi skruvar upp nivån

En smått avslagen batalj väntar från den undre tabellhalvan i spanska Primera División. De som ska göra upp om poängen är Las Palmas och Espanyol – vi tar ställning över hur de kan fördelas till fina odds.

Efter de tre raka vinsterna mellan slutet av mars och mitten av april står Las Palmas på en säker position i tabellen, vilket till viss mån märkts av på såväl resultaten som prestationerna på sistone. De är placerade på trettondeplats med hela 10 pinnar ner till det röda tabellområdet – och över det hela får det betraktas som oerhört starkt sett till materialet som finns och det faktum att man kommer från andradivisionen.

Och kontraktet borde väl mer eller mindre ses som säkrat för Espanyol också? Två positioner och tre pinnar under dagens motståndare hittas man och ett kryss här skulle sätta spiken i kistan. Borde dock inte behöva bli svettigt även om resterande bataljer skulle förloras. Formen är det lite sisådär med och inte en enda av de fyra senaste har vunnits.

Båda parter har varsin ordinarie kugge avstängd – Aythami Artiles för Las Palmas och Victor Sanchez för Espanyol. Väger jämnt?

Kombinationsspelet testas

Kryssen, vilka testas lite då och då, har prickat bra här på sajten under de senaste månaderna – senast under torsdagen sattes det mellan Milan och Carpi till smakrika 4,40 x polletterna efter resultatet 0-0. Samma visa nu? Varför inte? Ett liknande spelobjekt testas till nästan samma siffror.

Dock – en skillnad! Här ses undertecknad målmöjligheterna som större.

Det är en rätt kall match på förhand mellan två parter som kört lite på halvfart under den senaste perioden. Klart det finns lite motivation, men de behöver inte fajtas med näbbar och klor för att kamma hem alla tre pinnarna. Därtill är det dessutom två jämna parter som drabbar samman.

Fart och fläkt – men utan en smakrik morot att vinna?

Las Palmas senaste hemmamatch slutade oavgjord och två av Espanyols tre senaste på bortaplan har gjort detsamma. Resultatet i samtliga: 1-1. Lutar faktiskt lite åt just det resultatet även här, men vi vill kunna ha vinst på kryssen vid matcher som innehåller fler mål än så också.

Därför: BLGM och oavgjort (score-draw) spelas till 4,25x hos Betway.

Speltips:

Speltips: BLGM och oavgjort (score-draw)
Odds: 4,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 22/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 30%
2: 29%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 57%