Speltips, Las Palmas – Valencia 28/1: Målspelar till 1,83

Spelbloggare Publicerat: 28 January 2016

Las Palmas skrällde till det i det första mötet av två och ska nu försöka fullfölja skrällen när Valencia kommer på besök till Estadio de Gran Canaria i Copa del Rey-kvartsfinalen.

Det var Valencia som hade det mesta – Las Palmas fick inte ens ett enda avslut på mål i den första halvleken – på Estadio de Mestalla, men ändå skrevs slutresultatet 1-1 efter att Valencias Wilfried Aimeric skallat in 0-1 i egen kasse strax före halvtidsvilan, innan Paco Alcácer kunde kvittera cirka 25 minuter senare.

Rättvist eller ej, nu är som det är. Valencia anses fortfarande, av oddssättarna, vara favoriter till att avancera vidare – 49-51% står deras värderade sannolikhet ut, eller 1,95-1,90 i oddssiffror med en återbetalning på bleka 96%.

I Primera División är Valencia faktiskt nu nere på den undre tabellhalvan och härjar, elfteplatsen mer bestämt, med resultatraden 5-10-6. Kryssen är en stor bov och faktum är att bara en match mer än Las Palmas, placerade som tredjejumbo, vunnits. Cupen är en utmärkt möjlighet att fina till en i övrigt dålig säsong.

Goda målmöjligheter

Det här borde ha alla möjligheter att bli en öppen, intressant och målrik batalj. Oddssättarna är inte lika säkra på den saken och det innebär att vi erbjuds fina siffror på de olika målmarknaderna – undertecknad faller extra hårt för en av dem.

Las Palmas försvarsspel har havererat totalt på sistone, men å andra sidan kan de glädjas över att offensiven klickar fint och endast i den av de åtta senast spelade matcherna har båda sidorna misslyckats med att hitta nätet, vilket var mot oerhört försvarsstarka Atlético Madrid dessutom.

Resultat som 3-2, 2-3, 1-1 och 2-2 har varit återkommande även en bit tillbaka i tiden.

Paco Alcácer, som gjorde Valencias balja i första mötet, missar dessvärre matchen, men laget stärks av att andra spelare kommer tillbaka i speldugligt skick. Den offensiva kraften ska fortfarande vara helt okej. I tre raka matcher har det målats åt båda håll; 2-2, 1-1, 1-1 har resultaten blivit – det mot konkurrenter i klass med just Las Palmas.

En mentalitet med en värd som vill framåt just för att de är på hemmaplan och ett bortalag som måste dito i och med den utsatta situationen de sitter i. Slutar i – hawaiifotboll och målrikt, månne?

Att det målas åt båda håll är spelvärt till 1,83x. Finns hos flera bookies, bland annat Bet365.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 28/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Las Palmas 2,90 ladbrokes logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Valencia 2,60 unibet logo
Över 2,5 mål 2,10 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,77 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: