4 december 2016 Lazio Roma

Speltips, Lazio – Roma 4/12: Brutal miss av oddssättarna på hörnmarknaden

Toppmatch står på menyn i Serie A när lokalrivalerna Lazio och Roma ryker ihop på Stadio Olimpico, en arena som de delar – och då står oddssättarna för en blunder av den värre modellen!

Romderby – vilken höjdare! 15:00 är avsparken och matchen ses bäst på Viasat Fotboll, Viaplay eller varför inte hos Unibet? Öppna ditt konto hos dem, få 200% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus och se matchen i deras fantastiska livestreamingtjänst!

Huvudstadsderby, alltså. Två av de bittraste rivalerna möter varandra och det handlar om så mycket mer än tre pinnar – historien, staden, allt runtom. Rivaliteten!

Men det sportsliga, då? Även i den benämningen – en nagelbitare! Roma är placerade tvåa i serien medan Lazio är fyra med endast en pinne som skiljer dem åt. Med Juventus senaste tapp finns en fantastisk möjlighet att koppla kontakt även i titelstriden, inte bara i den om Europabiljetterna.

Federico Marchetti är det enda möjliga avbräcket i Lazio. Återstår att se om han hinner bli hundra till avspark. El Shaaraway och Salah riskerar att missa matchen för Roma. Tufft om de missar.

Öppet i “hörnmatchen”

Här måste oddset droppa, då oddssättarna står för en uppenbar miss.

Hörnor handlar det om – och vi tar och väljer sida i den ”matchen i matchen”. Spelbolagen vill få det till som att Roma spelar på resande fot, vilket måste vara sättet de resonerar på, när det de facto är båda parters hemmaplan.

Med andra ord bara att vänta på att de inser sitt fel.

Oddsen? 1,75-2,75.

Ser vi till de senaste årens inbördes möten har de vunnit varannan ”hörnmatch”, fifty-fifty. Handlar mycket om vad matchen landar i, vilken sida som hittar nätet först och liknande.

Möjligen att Lazio ska vara knappa favoriter då de har en lite större plussiffra i skapandet av hörnor kontra motståndarnas på hemmaplan, men det är alltid annorlunda i toppfajter som denna.

Omöjligt att sia om Lazio eller Roma tar taktpinnen från start och de kommer utan tvekan få turas om att hålla den.

Flest hörnor: Roma spelas till 2,75 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Missa inte att även de streamar matchen!

Speltips:

Speltips: Flest hörnor: Roma
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 4/12
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 29%
2: 40%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 44%