Speltips, Lazio – Sparta Prag 17/3: Kortfokus från returen

Spelbloggare Publicerat: 14 March 2016

Lazio sitter i förarsätet inför hemmareturen mot Sparta Prag efter en tät match i Tjeckien. Vi på Spelbloggare.se har hittat ett spelobjekt till fina värdesiffror.

1-1 var väl ett väntat – och rättvist! – resultat från match nummer ett. Om det skulle bli en vinst åt det ena eller andra hållet, hade det varit mer rättvisande om den hamnat hos Lazio, men att ha oavgjort och ett bortamål till en retur är mer än acceptabelt.

Det är den tjeckiska tabelltvåan mot den italienska åttan – ändå är det Lazio som får ses som den starkare parten. De har klart mer att hämta ur truppen, än vad som visats, åtminstone i den inhemska serien.

Å andra sidan tenderar Lazio att vara extremt ojämna i sina prestationer; förlorat flera fajter där de på förhand varit stora favoriter, vilket öppnar upp för en skräll. Oddsen för vilken sida som ska avancera vidare står just nu i 1,38 mot 3,25 x insatsen.

De “förlorar” kortmatchen

Förstår inte alls hur oddssättarna resonerar på kortmarknaden – över vilken sida som får syna flest av den varan. Fifty-fifty, med ”krysset” borträknat, menar de – vi menar att det är en felbedömning modellen större.

Lazio kommer styra matchen. Givetvis. Gästerna får sannolikt ägna mestadels av tiden att – jaga boll. I alla fall tills, om, italienarna får in en ledningsbalja.

I dubbelmöten som detta i Europaspelen blir hemma/-bortafaktorn klart tyngre än vad den annars skulle vara i en, för exempel, seriematch, vilket också avspeglas i kortstatistiken.

Nu spelar förvisso Lazio ofta rätt aggressiv fotboll och snittar faktiskt fler kort än motståndarna på hemmaplan i Serie A – men, som nämnt, den här typen av matcher blir av en helt annan karaktär.

1-1 blev det i kort i den första matchen – nu tänker vi att Sparta Prag ska ha klart större risk att ”förlora” kortmatchen än Lazio.

Flest kort: Sparta Prag – spelas därför till finfina 2,20 x smeten hos vår favoritbookie William Hill. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kr i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Flest kort: Sparta Prag
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 17/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Lazio 1,67 williamhill logo
Oavgjort 3,90 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sparta Prag 6,00 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,81 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: