Speltips, Legia Warszawa – Trencin 3/8: Kommer spiken i kistan?

Spelbloggare Publicerat: 2 August 2016

Mer Champions League-kval står på schemat när en playoffbiljett ska utdelas till antingen polska Legia Warszawa eller slovakiska Trencin. Gästernas defensiv imponerar inte och när de inleder i uppförsbacke luktar det – hemmamål.

Legia Warszawa har alltså 1-0 att luta sig emot inför den här returen, på hemmaplan. Bortavinsterna brukar annars vara sällsynta i de första halvorna av kvalrundorna – så resultatet får ses som ett styrkebesked.

Men prestationen? Den var inte alls lika bra. Trencin styrde och ställde, skapade klart fler målchanser och hade ett större bollinnehav. Viss udd saknades den sista tredjedelen, vilket kanske var lite förvånande med tanke på att styrkan främst sitter i offensiven medan defensiven är desto svajigare.

Hemmamålen nära till hands

I och med bortaresultatet är den polska värden i en mycket behaglig sits inför de avslutande 90 minuterna på Polish Army Stadium.

Dels är Legia Warszawa den bättre parten av dessa två, och nu verkar dessutom formen ha hittats efter en lite halvtrög säsongsinledning. Tajmingen, ja, den kunde knappast bli bättre. Det ska helt enkelt skilja en klass.

Och nu måste Trencin, som har problem i defensiven, och som förlorade den senaste seriematchen med 0-3, jaga i uppförsbacke från start. De vet om att de kan hota den polska motståndaren offensivt, men det kommer också betyda att hemmamålen är nära till hands när positionerna pushas upp.

Ett osamlat Trencin lär med andra ord få det svårt att hålla Legia Warszawa från de heta möjligheterna…

Legia Warszawa över 1,5 mål spelas till 2,04 x insatsen hos Redbet, som ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Legia Warszawa över 1,5 mål
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 3/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: