Speltips, Leicester – Chelsea 20/9: Hörnspel från cupbataljen

Spelbloggare Publicerat: 19 September 2016

Leicester och Chelsea drabbar samman på King Power Stadium i engelska Ligacupens tredje runda. Valet av spelobjekt hämtas från hörnmarknaden och är värt 2,20 x smeten.

Vilken match! Seriemästarna mot titelaspiranten Chelsea.

Nu är ju cupen inte lika het som Premier League, men det är alltjämt en match som tas på stort allvar.

Leicester har fått upp farten efter en halvdan start på spelåret; vann CL-debuten över Club Brugge med imponerande 3-0 och städade därefter Burnley i serien med samma siffror nu senast. En Europamatch var kanske det som behövdes för att tända gnistan hos Leicesterspelarna?

Annorlunda för Chelsea, som tappat farten. Man inledde fint – utan att briljera – med tre vinster efter varandra, kryssade därefter mot Swansea och åkte på årets första förlust när Liverpool besökte Stamford Bridge förra veckan.

Spelade som Kasper Schmeichel, Matty James och Nampalys Mendy saknas för Leicester. Gästernas avbräck hittas i defensiven; kapten John Terry och Kurt Zouma är out. Stora avbräck för båda parter! Räkna därtill med en del rotation.

Hörnunderspelet testas

Svårt att välja sida här, med rotationen och motivationsfaktorn som spelar in.

Leicester har dessutom Europaspel att varva med detta samt seriespelet. Lite större fokus från Chelseas håll? Alldeles oavsett är det en tuff match, och vi undviker att välja sida på resultatmarknaderna.

Känslan är att Chelsea kommer greppa taktpinnen här, men vinsten är absolut inte skriven i sten. Det är ett hårt och solitt motstånd man möter – på bortaplan. Leicester föredrar att spela omställningsfotboll och det får man tillfälle för när ett toppmotstånd som Chelsea står på andra sidan planhalvan.

Slutsats? Få hemmahörnor.

I seriespelet, detta spelår och det förra inräknat, snittade Leicester 4,7 hörnor framåt på hemmaplan. Knappast en hörnmaskin.

Leicester under 4,5 hörnor spelas till 2,20 x insatsen hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos här – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Leicester under 4,5 hörnor
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: