4 mars 2017 Leicester Hull

Speltips, Leicester – Club Brugge 22/11: Slutspelsbiljetten kan ros i hamn

Storsatsande Leicester City kan säkra CL-slutspelsbiljetten när belgiska Club Brugge kommer på besök till King Power Stadium och då borde väl en bekväm hemmatrea vara att vänta – eller?

Att Leicester kastar mer eller mindre alla deras kort på Champions League är ingen större hemlighet – de har, inte med exakt samma ord, till och med uttryckt att så är fallet. Förra årets sensation är inte bättre placerade än tolva i Premier League, men visar upp briljans här i Champions League.

Tre vinster och ett kryss har det blivit hittills och det sistnämnda kom i en svår bortamatch, där man var illa ute, mot danska Köpenhamn. Faktum är att inte ett enda mål släppts, medan det blivit fem framåt. Vid händelse av en trea här ros slutspelsbiljetten i hamn.

Och jumboplatsen i grupp G, den står Club Brugge på. Belgarna har uppenbara problem med den nivå som sätts här i fotbollens finrum och söker fortfarande efter deras första pinne; facit är alltså fyra förluster av fyra möjliga. Förvisso acceptabla prestationer i de två senaste matcherna, båda mot Porto, men när det ändå blir förluster får självförtroendet och moralen förstås en smäll.

Kasper Schmeichel, Leicesters stjärnmålvakt, är alltjämt skadad. På frånvarolistan får han eventuellt sällskap av Nampalys Mendy, Matthew James och Islam Slimani. Rapporterna är dock hoppfulla om i synnerhet den sistnämnda.

Gästernas Lior Refaelov och Abdoulaye Diaby är frågetecken medan Ruud Vormer står som avstängd.

Leicester minusspelas

Här borde det skilja ett par klasser.

Absolut, Leicester har visat upp en hemskt usel form på sistone – men det borde inte påverka hur de kommer ut till den här fajten, i Champions League. Någonting som påverkar enormt är hur man ser spelare som Riyad Mahrez växa i de här matcherna, när CL-melodin spelas upp.

Det omvända mötet slutade också i en förkrossande trea för Leicester, efter att ha vunnit med tre mål mot noll. Club Brugge sårades rejält när positionerna pushades upp och om man ska ha chansen på tredjeplatsen, vilken leder till slutspel i Europa League, måste det bli en vinst här också. Liknande situation nu, som då? Vi vet ju vilka kvalitéer Leicester har i omställningsspelet…

Lite halvdan form för Club Brugge också; 3-2-3 i formraden. Två av förlusterna här i Champions League, men lite svajigt har det även varit i den inhemska serien.

Dessutom, tufft avbräck för bortalaget med Ruud Vormer out. Lämnar ett tomrum på mittfältet.

Leicester -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 1,71 x smeten hos 24hBet, som ni får €50 i bonus hos här!

Speltips:

Speltips: Leicester -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 68%
X: 21%
2: 12%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 47%