Speltips, Leicester – Köpenhamn 18/10: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 17 October 2016

Det ser inte ljust ut i Leicester just nu, men i Champions League-gruppspelet har de en stark position. Kan en tredje rak seger hämtas hem när danska Köpenhamn kommer till King Power Stadium under tisdagskvällen?

Den moderna fotbollens största sensation, Leicester, har haft det svårt i starten av detta spelår och det finns mycket mer att önska – åtta poäng på lika många matcher är det snåla facit. Klassen har ändå visats i flera matcher, liksom det sett svajigt ut vid flera tillfällen. Trenden – de har haft stora problem när nivån skruvas upp.

Däremot, här i Champions League är två vinster av två möjliga – mot Club Brugge och Porto – lösta. Blir det en tredje rak här?

Köpenhamn är en självklar pusselbit i den danska toppfotbollen och har klivit upp i en alltmer dominant position. Förra året toppades serien och man toppar den även nu, utan att ha förlorat en enda av de 13 inledande matcherna. Stabiliteten har varit deras styrka – smaka bara på detta; endast sex insläppta!

Gruppfinal är det som väntas då Köpenhamn i och med ett fint bortakryss mot Porto och en kross av Club Brugge skrapat ihop fyra pinnar. De förstnämnda står på en och de sistnämnda på noll.

Positiva besked för danskarna på skadefronten med hela truppen intakt, inte ett enda orosmoment. Leicester har Nampalys Mendy och Matthew James står som skadade. Shinji Okazaki står som ett frågetecken, men hoppas vara fit for fight till matchdag.

Dubbelt är i överkant

Dubbelt betalt dukas ut för den raka ettan – och det måste ses som köpbart.

Leicester har visats vara svajiga, men hållit bra standard mot lite sämre motstånd och speciellt på hemmaplan. Inte en enda av sex matcher, serien, cupen och Champions League inräknat, har förlorats på King Power Stadium och 1-0-vinsten mot Porto var extremt imponerande.

Nu har Köpenhamn visats svåra att slå, men de ska vara nivåerna under Leicester. Överpresterat i de två inledande Europamatcherna och kan mycket väl tas ner på jorden nu.

1,80 x insatsen hade jag köpt för den raka ettan – nu får vi dubbelt betalt av Bethard och då finns det inte mycket att diskutera. Polletterna slussas in!

Saknar du ett konto hos Bethard? Öppna ett och få en 1 000-kronorsbonus här!

Speltips:

Speltips: Leicester att vinna, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 18/10
TV:  Viasat Sport Premium, Viasat Ultra HD & viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: