Speltips Leicester Chelsea 28 juni 2020

Speltips, Leicester – Manchester United 7/8: Säsongens första titel ska delas ut

Spelårets första titel ska fördelas i England – Community Shield-finalen står på söndagsschemat! Serievinnaren Leicester City och cupvinnaren Manchester United drabbar samman på Wembley Stadium. Spelbloggare.se har, i sedvanlig ordning, hittat klara värdesiffror…

Det är kanske inte den mest åtråvärda titeln, men ja – en titel är en titel. Det är fullt fokus från båda sidor inför matchen.

Och det är seriens två kanske mest intressanta lag i årets Premier League, såhär på förhand. Leicester, tippade tvärsist, gjorde det omöjligt – den största skrällen ute i fotbolls-Europa i modern tid! – och vann Premier League i fjol. Kan de hålla standarden uppe nu? Det kan sluta exakt hur som helst, är känslan.

Och Manchester United; de satsar stenhårt. José Mourinho har plockats in som kapten för skutan och av transferaktiviteten att tyda, är siktet på att vinna hela kalaset i år. Den mest namnkunniga värvningen är av svenske Zlatan Ibrahimovic – en av världens absolut bästa fotbollsspelare. Hans premiär lovade också mycket; redan efter 4 minuter cykelsparkade han in 1-0 mot Galarasaray.

Målrikt?

Känslorna inför matchen är spridda; var vi har lagen är svårt att sia. En känsla som däremot är samlad och stark – det här har alla möjligheter att bli en öppen, underhållande och målrik historia.

Ute på planen är det Manchester United som ska föra dansen, ha det mesta av bollinnehavet. Det borde passa ett kontringsstarkt Leicester alldeles utmärkt – och offensivt har det lämnats flera positiva besked från supersensationen.

Jamie Vardy och Riyad Mahrez – förra årets målsprutor – har, hittills, kunnat behållas trots stort intresse runt dem och på anfallspositionen har man fyllt på med intressanta Ahmed Musa, senast från CSKA Moskva. En klassoffensiv, helt enkelt.

Manchester Uniteds försvar är undertecknad inte helt såld på och visst har det sett extremt svajigt ut under försäsongen – detta medan offensiven, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, sprudlat. Före 0-0-matchen mot Everton nu senast, släpptes två mål in i 5-2-vinsten över Galatasaray och dessförinnan var Dortmund flera nummer för stora när förlustsiffrorna skrevs 1-4.

Även Leicester har läckt bakåt. I de två senaste matcherna, mot Barcelona respektive PSG, har åtta målsläppts in.

BLGM – ja spelas till 1,95 x insatsen hos Bethard, som ni får en välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Superodds: Betfair ger nya kunder 7,0 på United vinner

Dessutom får ni insaten tillbaka om spelet missar. Klicka här för att ta del av kampanjen!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 7/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 22%
X: 27%
2: 53%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 55%